Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#245909 Fekete Előzmény: #245902

és a különböző szinteken vett hatit hogyan tudom eladni?? mert ott már nem látok fifo lifo meg ilyenek ? vagy a 30 ból ha 10 eladok akkor melyik 10 et adja el?

#245904 banyaiz Előzmény: #245869

érdekes , gazdaság gyengélkedése miatt nincs áremelkedés hiába a sok beküldött pénz? Másra nem tudok gondolni. Kínában meg mivel elég durván nő gazdaság ezért jelentkezett már infláció talán. Csak azért számolatlanul öntött milliárdok és 0 infláció növekedés

furcsa, remélem pár év múlva azért lehet majd ezekről olvasni mi miért volt.

#245900 Hathor Előzmény: #245888

Nekem is ezért kellett kiszállnom! Tegnap PL egy full tőkés pénteki short az egész tőkét elvitte volna :)

Vagy egy péntek esti full tőkés longgal duplázni lehetett. Veszélyes ipar ez a hati. Stop nélkül nem lehet működni itt. Azt meg gyakran kivágják 200pontos csapkodással.

szóval nem egyszerű :) legalábbis az első 1000pont összehozása.. utána már nyugodt lennék és le sem zárnám csak ha visszajön értem

#245898 Fekete Előzmény: #245890

aha értem ezek szerint nincs ingyen, hát ezt nem tudtam b++++meg. na sok sikert mindenki kössz a gyors segítséget

#245890 Benjoe Előzmény: #245877

Szerintem a napi veszteséget vonta le. Majd ellenirányú mozgásnál jóváírja.

#245889 Amatoregy Előzmény: #245877

:(

hatinál mindig napvégi elszámolás van. Az előző napi záróhoz mért elmozdulásokat szorozzák a kontik mennyiségével és 10-el.

És mindegy, hogy eladtad-e vagy se. Ezért írjuk itt a likvidálásokat.

#245888 Ricsi Előzmény: #245877

A hatit naponta kell finanszírozni, ha nem kellene, én most adnék 200 k-t, és majd nyerőben lezárnám. Mert lesz a mai szint alatt, az biztos.

Ezért nehéz szakma ez, amit egyik nap elbuksz, a másik nap ki kell fizetni

#245887 Waszeitung Előzmény: #245877

Olyan nagy baj nem lehet ha nem vagy tiztában vele hogy mit csinálsz és százezrekkel dobálózol,az lehet a titka hogy a hatit minden nap elszámolják,így állhat az egyenleg -300e ben...

Tisztában. Meglátjuk. …

#245885 lyonell

Tisztában.

Meglátjuk.

de péntektől keményen shortolok az tuti,mai napot kivárom,

holnapután mindent eladok,péntek délután meg adok rá bőven.