Igen, elfogadják, ha meg akadékoskodnak akkor kérje le az Apeh a pappért!
Önbevallás van, te nyilatkozol!
Yrgg!!
Igen, elfogadják, ha meg akadékoskodnak akkor kérje le az Apeh a pappért!
Önbevallás van, te nyilatkozol!
Yrgg!!
nekem ennél is több munkám égett el az elmúlt 8 napban....
így utólag látva a dolgokat, talán egyetlen megoldás lehet:
a quaestrornál megteheted, h nyitsz ugyan annyi longot a hétvégére, ezzel bebiztosítod a pozidat, bármi történik
még a fedezetet is visszakapod ilyenkor
még mindíg nagyságrendekkel kissebb bukó, mint ami ma történ
tudom, ez egy extrém nap volt, meg nem akarom utólag osztani az észt, de mega pozinál, nagy parában ez lehet egy érdemi védekezés
Nem mondtam arra sem, h. tiszta volt. Ott meg mar a stoppokert mentek az okosok. Asszem, nekem most piheno lesz. 2 elbaszott napom volt, eleg lesz erre a honapra ennyi, nyaron meg nem trade-eltem tavaly se.
Kinyomtatod az oldalról a múlt évi nyereség-veszteséget, költséget.
Nekem ugyanazt küldték meg levélben.
Az OTp is csak annyit küldött mennyi volt a nyereség-veszteség és a költség.
Egyébként meg maga a KBC is és a bankok is lejelentik a Apec-nek, így ha stimmel az összeg nem fognak ellenőrizni
azt nézem, hogy 5 napos változás az usa-ban még mindig -3,8%....
ez a beszéd! a többi nem számos... ami jön az megy is... :)
és ez miért hati topik? :))
Holnapi nyitó felől aggályaim vannak Oti miatt,de ez a mai 11% emelkedés mindent vitt,főleg a múlt heti nyerőt,amúgy akkor szakadtunk 1500 pontot,most emelkedtünk 2300 at,szinte ugyanolyan arányú hambira,shortos csapat már örülhetett az iránynak és a nyerőnek,de ez kibaxás volt a javából a hétre,pedig még csak hétfő van.
Egyenlőre örülök annak hogy fentebbről tudok adogatni,kérdés hogy ezt mondom-e ath nál is? :D
Reggeli futikkal még tudnak viccelődni...
itt vagy?
mást úgy tudom nem adnak. Elég gagyi de ez van. Engem még nem ellenőriztek így nem tudom. De sok EQ-s van itt vki csak hozzászól.
Herceg: :)
Azok rajtatok a piros ing meg a barna nadrág, mint a viccben mi?
ez voltam Én :))
bátor harcosok vagyunk:)))
Én is erre gondoltam, de ezt elfogadják egy estleges ellenőrzéskor? Nem egy hivatalos pappér, amit kinyomtatok.
te stratégiádnak az a baromi nagy előnye mikor váratlanul jön egy nagy szakadás és már ki van építve egy pozid a közelben akkor nagyot kaszálhatsz.
Viszont ha rosszul méred fel piacot és nyakig vagy mondjuk 24000-es átlaggal shortban, de a hati még megy 5000 pöttyöt akkor halál.