Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#245677 banyaiz Előzmény: #245674

ezzel nekem is volt gondom. :D

bemész netbrokiba és van ott egy pénzforgalmi napló, meg egy veszteség/nyereség fül, azokból ki tudod bogozni.

illetve: webbrokerben.

#245675 big-ebuy Előzmény: #245674

ok bud de előre tudtuk hétfőre jön hír....és jó lesz..én ezt vártam de ennyire 3-4%osat kint itthon max 5-6%

OFF egy kicsit, de lassa…

#245674 Benjoe

OFF egy kicsit, de lassan aktuális. A KBC-től kapott igazolást hogyan írjam be az adóbevallásba, mert csak annyit küldtek, hogy van x db OTP részvényem dec 31.-én. A Cib-től kaptam rendes igazolást, hogy mennyi volt a veszteségem/nyereségem. Az egyértelmű. De ez az x db otp részvény nekem nem nyereség.

Valaki valami okosat?

#245673 banyaiz Előzmény: #245662

biztos nincs tőzsdén.

próbálom mérsékelni kockázatot ezért szoktam részletekben és trendirányban belépni. Tételezzük fel vki építgeti shortját 25 k felettről. 22k-ig 1000 pontonként ráad átlag 23500. Megadta az esélyt egy nagyobb nyerőnek, és még nyitóban 0 körül ki tud ugrani egy 1200-as gap körül is, mint pl te mai napon.

Ha vki első részletet 22k-nál adta rá, akkor ma nagy bukóban van, ha nem stoppolt viszont csak a pénze töredékével hiszen részletekben adott rá. Ezzel egy picit lehet csökkenteni veszélyt. Viszont ha az irány rossz akkor nincs mit tenni.

#245670 kelvin

Sztem ezt priviben kellett volna :-D

Na majd ott reagálok.

#245669 Csokigyáros Előzmény: #245662

én nem vagyok jó speki, de esésben zárogattam, emelkedésben nyitogattam shortjaimat...

mondjuk úgy átlagot javítok, majd szűkülök.. nekem ez jön be, másnak az..

nem baj nyáron gurulunk, majd iszunk egy jót :))))))

#245662 Pityke35 Előzmény: #245645

Pontosan! Nincs okosság. Az esésben a visszajövő tőkéből folyamatosan bővítettem, mert úgy tanultam, h esésben jó speki ha bővítesz. Még záróban is ráadtam 3kt-t, mert nem volt vevő. Hírre, és napon belül már nem kereskedem....mindegy nem rinyálok, de szerintem azon kívül h nem zártam (nem volt oka) nem követtem el hibát az esésben. 1200 pontos rést ekkora pakkal nem lehet jól lekezelni. ( Nagy a nyitó rés akkor short...ez is egy okosság amit ma meg lehetett b@szni! BOCS!)

#245660 banyaiz Előzmény: #245652

utoljára mikor így kiakadt sávszélesítés volt napon belül, és ment még 15%-ot. Elég vad lett ebben a válságban mint vmi Humet úgy rángatják sokszor.

Re: gl

#245659 kelvin Előzmény: #245655

Akkor most már remélem érted mire gondoltam amikor mondtam hogy esélyet sem hagytak a kiszállásra!!!

1200 pont nem esély hanem kivégzés. Főleg ami utána jött a cibálás 847-re :-S

Halkan megjegyzem az EUR/USD majdnem ledolgozta a reggeli gap-et. Sokáig tartott a csomag bejelentés hatása.

#245646 kelvin Előzmény: #245641

Basszus ebben mennyire igazad van. Eddig bele sem gondoltam ilyenekbe :-S

Ez szégyen gyalázat.

Ezt a tanácsot megfogadom! +1 pont

#245645 banyaiz Előzmény: #245632

:(( kellemetlen az ilyen nagyon, tudom szidni magam ha így járok. Ilyenkor szokott lenni az, hogy legközelebb meg levágod mert az a biztos aztán utána esik még 3x annyit.