Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#242629 Sanguis Előzmény: #242618

De nem tudom elhinni, hogy ok nélkül feladták. Lehet, hogy most értékelik ki az infláció miatt a stratégiát a jövőre vonatkozóan.

#242625 Sanguis Előzmény: #242618

Vagy az SNB-nél elnézte az alkalmazott és az eladási programot indította be az intervenciós helyett.:))

LONDON -(Dow Jones)- The…

#242618 izolta

LONDON -(Dow Jones)- The Swiss franc is soaring after traders said the Swiss National Bank had abandoned efforts to prevent the currency's rise.

The euro slumped by a huge degree--nearly 1%--to hit a low of CHF1.4210.

#242607 Sanguis Előzmény: #242602

Michael Schmeja, Global Head of Derivatives Sales, Saxo Bank

How much further down can EURUSD go I have been asked 10 times this morning. Looking at volatility I would have to say, lower still ! Any micro bounce the market sells into and if the ECB doesn’t come up with something assuring (..don’t ask me what that would be….) I can see further disappointment. Also very simple, if you don’t want to sell spot at these levels you buy an option which increases the volatility. For your comparison, the 1 month atmfwd trades now around 14.25, remember not long ago we traded that below 10 ! The risk reversal has gone up from 1.25 to EUR Puts over to 2.50, it traded at 3.50 in Oct 2008. Barriers have been cleared down to 1.2750 and there is talk for more at 1.2700 down to 1.2500 with 1.2600 and 1.2500 having huge volume behind so we could expect these levels to be defended. Cable vols higher with EURUSD and the o/n volatility traded at 35%, now around 28%, clearly election and NFP weighing. However spot hasn’t lost as much as EURUSD and so we have seen EURGBP lower, volatility higher and finally some profit taking in EURGBP.

#242593 Sanguis Előzmény: #242584

FX update: hearing that the SNB removed their bid in EURCHF at 1,4320. This could be the reason why EURCHF dropped

Economic data (Germany):…

#242592 Sanguis

Economic data (Germany): Factory Orders MoM (MAR) out at 5.0% vs. 1.4% expected and 0.0% prior.

#242589 Roller Előzmény: #242584

Zárták a longokat és most belevesznek az eurusd-be. Ők már tudnak valamit.

Eddig nem nagyon néztem ezt a párt,de érdekes. Van,hogy napokig nem mozog semmit.

Re: Nekrológ

#242588 Rowan Előzmény: #242142

Jó idegeid vannak! Azt hiszem, nem sokan lennének ilyen előzmények után itt.

Engem nem az elvesztett pénz zavar, minimális összeg volt, hanem úgy érzem, hogy hiába öltem bele ebbe a dologba rengeteg időt, mégis totális kudarc. Azóta meg ráadásul meredeken lefelé megy ez a sz@r.

#242583 Rowan Előzmény: #242133

ezért szoktam a laptopon kajálni :))

ameddig egyszer bele nem borul a leves :))

#242581 Rowan Előzmény: #242110

Húúú, bakker, most olvasom, hogy jártál...

Nagyon sajnálom :((

Nem mondtam, hogy kövesd a példámat!!!

Nekem a 04.11-i vasárnap esti kb 200 pontos EURUSD résnél sikerült nullázni. A stopomat frankón átugrotta. mindegy, tanultam belőle, nem volt jó a poziméret.

Azóta kinyitni sem volt kedvem a plusz500-at.

#242510 surrano Előzmény: #242110

nagy kar volna ha elmennel, jo volt olvasni teged itt is es az olajos topicban is. gondoltam elmondom. ha nem talalkoznank akkor sok sikert a tovabbiakban.

#242490 Sanguis Előzmény: #242465

Én úgy látom, hogy a likviditás nem a gazdaságba folyt, hanem néhány multi bankhoz és céghez vándorolt, valamint carry huszárokhoz tőzsdei spekulációra. Szerintem egy kamatemelés nem ront a gazdasági folyamatokon, csak a carryt szoríthatja vissza kissé.

#242465 izolta Előzmény: #242398

Nem vagyok ebben nagyon képben, de ha emel, akkor az nem a gazdasági növekedést fogja szolgálni. Így még hamarabb beborul az eu közösség.

Mi van ha megpróbálják bevonn Svájci Nemz. Bankot, meg Bank of England-ot euro vásárlásba?Persze magában ez kevés lenne, vszleg kéne FED támogatás mellé.