már ideje lenne! Ez már pánik!!
hé közepe van és akkora hetes gyertyát csinált amit ritkán szokott!
már ideje lenne! Ez már pánik!!
hé közepe van és akkora hetes gyertyát csinált amit ritkán szokott!
dehogy még iratja a cikkeket h ilyan meg olyan sz@r az eu zóna és majd paritásnál v alatta kiszáll
Lesz itt megszorítás hát persze ..... :(:(
http://index.hu/gazdasag/vilag/2010/05/05/eldurvult_az_atheni_tuntetes_harom_halott/
:D:D
a robotoknak csekély a memoriájuk .... avagy kétállású a kapcsolójuk vagy zöldbe vagy pirosba van kapcsolva más nincs
Nem semmi ezek csak 1 irányt ismernek! Nem olyan rég még csak felfelé bírtak menni!!!
Én bekötöttem a letörést. 3 perc /12 pip. Jó órabér. :)
Nekem meg az a furi, hogy a párban csak az egyiket ütik.
Usában se jobb a helyzet.
Elképzelem a g rafikont, ha sp majd az usa allamkötvényeket a bóvli kategóriába sorolja...
még egy kérdés...:
nem furi h azokkal az országokkal van gond most az eu zónában akiknek hagyományosan szar volt a fizetőeszközük az eu többi tagállaméhoz viszonyitva??
nem lehet h ezek az államok képtelenek felvenni az eu zóna ritmusát?? csak fejik az eu zónát ami kiru nekik de semmin nem változtattak?? Itt a következő feltevés mire vezetne ha az eu zóna egy konzekvensen egyszerübben müködő térség lenne amiből igen is ki is lehetne ill ki kellene tenni (nem önkéntes alapon h akarok e vagy sem ) azokat akik nem hozzák a min elvárásokat, ok lehet h nem sok tagállam lenne éés?? a közös pénznek akkor lenne igazán ereje
azt tartom a legnagyobb gondnak, h egy közös deviza az eur egy nem közös monetáris politikával van megáldva.... igy vadabb is lehet mint 1,25.... mert most vérszemet kaptak a spekulánsok, itt nem a kicsikre gondolok, igazán nem lép fel senki az euroért, és milyen érdekes sem Kina sem az USA hangját nem halljuk... a jüan kérdés is elfelejtödött, és azért sem aggódnak a kedves távolkeletiek h milyen szar a dollár...... szóval magára maradt az eu ami mint egy nagy vizfej csak bambán nézi h az eredetileg nagyon jó elképzelésnek tartott közös pénzt szétverik..
ez a gond véleményem szerint, ill az h megrekedt az eu egy olyan szinten amiből csak előre felé lenne kiút de ahhoz borzasztó sok mindnekinek sok mindent fel kell adni, de amig ilyen országok is itt vannak az eu zónában mint a PIGS csoport ezt nehezen nyelik be a németek
Nem örülök, hogy bejött az 1,3-as elképzelésem, annak pedig főleg nem, hogy 1,25-ig szabad az út lefelé.
Az EURJPY is érdekes lesz, mert az USDJPY-nek lassan egy lefelé korrekciót kell csinálnia. Akkor viszont irány 119, ha azt is töri akkor 110-ig ott is szabad az út.
Sziasztok
mondtam én vazzeg zabás h amig piros a yoda kardja addig up miután zöld lett.........
de azért erre én sem számitottam