Lehet, hogy csak fizetőeszközként akarja valamelyik balti ország bevezetni??? Valami hasonló hír volt 1-2 hónapja talán!
Lehet, hogy csak fizetőeszközként akarja valamelyik balti ország bevezetni??? Valami hasonló hír volt 1-2 hónapja talán!
A nagy "euró országok" nemzeti bankjai egy összehangolt intervencióval adhatna a carry ormányára, és ebben a svájciak is partnerek lennének.:)
elképzelhető, bár amennyien eur gyengülésre spekiznek, lehet megparáztatták volna még ezt is. Kár nem derül ki, hogy lett volna.
Szerintem, pedig euró erősödéssel járt volna, az viszont más kérdés, hogy a tőzsdéket viszont beborítják. Most a carry és a görögök jártak jól. Megint a "hülyeség" döntött.
Van valami módja annak, hogy bevezessék az EUROt anélkül, hogy csatlakozzanak a zónához! Valamelyik ország is ezen gondolkozik most!
szerintem is ez lett volna a jó megoldás hosszú távra. Mert így az a történet, hogy nyugodtan félre lehet vezetni az EU-t semmi következménye.
Példát kellett volna statuálni kizárni, aztán IMF-el oldják meg a finanszírozást, mert itt nem egyszerűen annyi, hogy rossz helyzetbe kerültek, hanem folyamatosan kozmetikázták adatokat.
Persze , ha kizárják rövid távon brutál para lett volna szerintem gondolom ezt nem merték bevállalni.
Szerintem az lett volna a legetikusabb, és legcélravezetőbb, ha Görögországot kizárják az EU zónából. Akkor erősödött volna igazán az euró.
Kicsit túlzásba viszik a srácok! Talán így olcsóbban megússzák a GR. csomagot!
Szerintem hambiék viszik haza a dollárjaikat az európai, és más piacokról. Ezért erősödik ennyire a dollár.
French national assembly approves loan package for Greece. (Bloomberg)
8:15:10
Moody's says EU/IMF rescue package on Greece not an end to Greek fiscal crisis; adds whether Greece can actually adjust budget deficit in line with targets is key. (Reuters)
Szia Bakiba!
Mennyire hiszel a sima aud "civatásban", és abban hogy csak hajnali kitárazás volt?
ill. ez az egyetlenegy deviza amiben érdemben lehet carryzni. (aud)
én 9216-on vettem még audusd-t.
aud jpy szvsz egyáltalán nem csúnya sőt!!! (szvsz bázist épít, vagy tetőt :-)
ill.bármely aud pár nagyon szép.
vélemény?
(lehet audusd-t beccopom eurusd miatt, de közel sem esik ugy ahogy eshetne, és igaziból hosszabra tervezem audot)