Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#227818 Ricsi Előzmény: #227814

:)))

Csak ami az eszembe jut:

SZDSZ (ugye, Fidesz mint fiókcsapat 1990-ben), Kereszténydemokrata néppárt, FKGP, MDF.

Szép egy lista, remélem a jobbik nem jut ezek sorsára.

#227816 zeeh_ Előzmény: #227803

Bizony, az idő megszépíti az emlékeket, de tény, hogy 4 évig mindent lesöpörtek, amit a szocik terjesztettek elő.

Én sem bízom benne teljesen. Ahhoz nagy csoda kéne, hogy ne legyen meg nekik a 2/3.

Persze, ha előkerül pár napon belül a forgalomból kivont Mikola, akkor ez megoldódik.

A Jobbik problémát meg nem hiszem, hogy azzal oldják meg BAZ megye környékén, hogy beültetnek ők is egy büntetett előéletű megélhetési romavédőt képviselőnek.

#227815 Ricsi Előzmény: #227807

Hétvégén voltam ózdon, egy cigányok által sűrűn lakott részen a város szélén.

Gyönyörű hely, festői környezet. A házak is átlagosak voltak, a keleti országrészhez képest. AZ utcák nem voltak szemetesek, rom kocsikat, és eldobált üvegeket sem láttam.

Asszonnyal elmentünk sétálni, gondoltuk, felsétálunk egy dombra, ahonnan látni az egész várost.

De elment a kedvünk tőle, mert minden második házból ordított a cigányzene. Úgy látszik HIFI-re fussa, mert egy csendes délutáni séta helyett iszonyatos hangzavar fogadott.

Szóval szerintem elsőnek meg kellene tanítani őket viselkedni. Csak úgy, egyszerűen...

#227814 Zabás Előzmény: #227807

Szerintem a fidesznek van már akkora tapasztalata, hogy könnyedén kivégzi a jobbikot!

#227813 Netmaster Előzmény: #227805

Persze, a 2/3 leginkább arra jó, hogy magasról leszarhasson minden más parlamenti erőt. A kisebb parlament tervével is mi volt itt egy éve, a négy párt beadott négy különféle indítványt, és jottányit sem engedett belőle (nyilván ebben mindenki hibás volt, beleértve a Fideszt). Most mi lesz? Benyújtják ugyanazt, és átviszik.

#227805 Kissherceg Előzmény: #227803

egyébként meg fidesznek nem kell a 2/3, hiszen ha jó törvénymódosítást indítványoz akkor a jobbik vagy lmp tuti megszavazza. Akkor lenne valamilyen kontroll. Szóval érdekes, de Én nem tudok felhőtlenül bízni orbánban...

#227803 Netmaster Előzmény: #227576

Érdekes, hogy azt emlegeted, támogassák csak őket az ellenzéki pártok, ennek egészen pontosan úgy kéne működnie, hogy a Fidesz befogadja az ő javaslataikat, indítványaikat, támogatja kezdeményezéseiket (legalábbis azokat, amivel ők is egyetértenek, ill. párbeszédet indítva megegyezésre tudnak jutni). 8 éve ezzel még úgy voltak, hogy a parlamentben nincs szükség ellenzékre, meglátjuk fejlődtek-e valamit.

#227796 TrogerBroker Előzmény: #227779

Zene füleimnek :))

3 év 10 hónapot kapott az MSZP-s alpolgármester, a 17 milliós kenőpénzt is vissza kell fizetnie

3 év 10 hónap börtönre ítélte, és a 17 millió forintos kenőpénz visszafizetésére kötelezte a Fővárosi Bíróság Kőbánya volt MSZP-s alpolgármesterét. Kaszab Csabát vezető beosztású hivatalos személy által folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntettében találták bűnösnek.

Az MSZP-s politikus a kőbányai vagyonkezelő igazgatósági elnökeként elérte, hogy el nem végzett felújítások után benyújtott számlákat fizessen ki az önkormányzat. A fiktív számlákat kibocsátó vállalkozás több szerződést is kötött egy, az alpolgármester érdekeltségébe tartozó céggel, és annak számlájára részletekben 17 millió forintot utalt át.

Kaszab Csaba és ügyvédje nem jelent meg a megismételt elsőfokú eljárás ítélethirdetésén.

- Megállapítható, hogy a passzív vesztegetők tette minden korrupciós cselekmény közül a legsúlyosabbnak tekinthető. Kaszab Csaba hivatalos személy volt, hiszen valamennyi pozíciója a Btk. 137. szakasza alapján hivatalos személynek minősül és bizottsági elnökként igen fontos döntéseket hozott, ami az önkormányzat vagyonát is érintette – jelentette ki Galajda Ágnes bíró.

(hírTV)

#227779 Zabás Előzmény: #227770

Hán nem tudom?? Csak nézz a Világ tőzsdéire, mindegyik az USAt követi! Így szerintem a nagykövetet sem kéne leszarni, ill. alábecsülni!

#227776 zeeh_ Előzmény: #227774

Elég baj ez.

Sokan pedig tapsolnak hozzá, hogy hurrá, itt van Amerika.

Persze akkor nem jöttek, amikor igazán kellett volna a háborúban...

#227774 GáborGábor Előzmény: #227770

Pontosan ezt teszik - látogatóba jöttek jövendő gyarmatukra ...

Az EU -tól is megkaptuk már, mire kell vigyázni (most keresem a cikket) ...

#227770 zeeh_ Előzmény: #227758

Ki nem sz*rja le a nagykövetet? Jobban tenné, ha a saját dolgaikkal törődnének ezek is.

Re: A 2. forduló már nem befolyásolja az országos listát

#227765 zeeh_ Előzmény: #227737

Pedig meglesz nekik a 2/3 egyedül szvsz, remélem, nem élnek majd vele vissza.

Re: A 2. forduló már nem befolyásolja az országos listát

#227737 TrogerBroker Előzmény: #227538

Én nem támogatom a 2/3-ot úgy hogy a fidesz kezében legyen tejhatalom, és ezt ne is várják el tőlünk ! Ha tényleg jó dolgokat akar csinálni, akkor elvárható a Jobbiktól hogy megszavazza ! Többszörös elmondásuk alapján ezt is ígérték, ami jó a nemzetnek azt megszavazzák.

Ne legyen korlátlan tejhatalmuk, hagy tudjunk rájuk egy kis nyomást gyakorolni ha szükséges nekik valamely törvény elfogadása érdekében a 2/3-ad, így mégse magukban döntenek majd a legfontosabb kérdésekről !

Re: Ellenőrizetlenül mentek el a sztrádapénzek

#227726 KawaBazsy Előzmény: #227724

Ez a Molnár mekkora egy hazug g.ci, ilyenre nem szabad egy szavazatot se adni!