:)))
Csak ami az eszembe jut:
SZDSZ (ugye, Fidesz mint fiókcsapat 1990-ben), Kereszténydemokrata néppárt, FKGP, MDF.
Szép egy lista, remélem a jobbik nem jut ezek sorsára.
:)))
Csak ami az eszembe jut:
SZDSZ (ugye, Fidesz mint fiókcsapat 1990-ben), Kereszténydemokrata néppárt, FKGP, MDF.
Szép egy lista, remélem a jobbik nem jut ezek sorsára.
Bizony, az idő megszépíti az emlékeket, de tény, hogy 4 évig mindent lesöpörtek, amit a szocik terjesztettek elő.
Én sem bízom benne teljesen. Ahhoz nagy csoda kéne, hogy ne legyen meg nekik a 2/3.
Persze, ha előkerül pár napon belül a forgalomból kivont Mikola, akkor ez megoldódik.
A Jobbik problémát meg nem hiszem, hogy azzal oldják meg BAZ megye környékén, hogy beültetnek ők is egy büntetett előéletű megélhetési romavédőt képviselőnek.
Hétvégén voltam ózdon, egy cigányok által sűrűn lakott részen a város szélén.
Gyönyörű hely, festői környezet. A házak is átlagosak voltak, a keleti országrészhez képest. AZ utcák nem voltak szemetesek, rom kocsikat, és eldobált üvegeket sem láttam.
Asszonnyal elmentünk sétálni, gondoltuk, felsétálunk egy dombra, ahonnan látni az egész várost.
De elment a kedvünk tőle, mert minden második házból ordított a cigányzene. Úgy látszik HIFI-re fussa, mert egy csendes délutáni séta helyett iszonyatos hangzavar fogadott.
Szóval szerintem elsőnek meg kellene tanítani őket viselkedni. Csak úgy, egyszerűen...
Szerintem a fidesznek van már akkora tapasztalata, hogy könnyedén kivégzi a jobbikot!
Persze, a 2/3 leginkább arra jó, hogy magasról leszarhasson minden más parlamenti erőt. A kisebb parlament tervével is mi volt itt egy éve, a négy párt beadott négy különféle indítványt, és jottányit sem engedett belőle (nyilván ebben mindenki hibás volt, beleértve a Fideszt). Most mi lesz? Benyújtják ugyanazt, és átviszik.
egyébként meg fidesznek nem kell a 2/3, hiszen ha jó törvénymódosítást indítványoz akkor a jobbik vagy lmp tuti megszavazza. Akkor lenne valamilyen kontroll. Szóval érdekes, de Én nem tudok felhőtlenül bízni orbánban...
Érdekes, hogy azt emlegeted, támogassák csak őket az ellenzéki pártok, ennek egészen pontosan úgy kéne működnie, hogy a Fidesz befogadja az ő javaslataikat, indítványaikat, támogatja kezdeményezéseiket (legalábbis azokat, amivel ők is egyetértenek, ill. párbeszédet indítva megegyezésre tudnak jutni). 8 éve ezzel még úgy voltak, hogy a parlamentben nincs szükség ellenzékre, meglátjuk fejlődtek-e valamit.
szerintem kevés!!! fordítva kellet volna 10 év 3 hónap!
Zene füleimnek :))
3 év 10 hónapot kapott az MSZP-s alpolgármester, a 17 milliós kenőpénzt is vissza kell fizetnie
3 év 10 hónap börtönre ítélte, és a 17 millió forintos kenőpénz visszafizetésére kötelezte a Fővárosi Bíróság Kőbánya volt MSZP-s alpolgármesterét. Kaszab Csabát vezető beosztású hivatalos személy által folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntettében találták bűnösnek.
Az MSZP-s politikus a kőbányai vagyonkezelő igazgatósági elnökeként elérte, hogy el nem végzett felújítások után benyújtott számlákat fizessen ki az önkormányzat. A fiktív számlákat kibocsátó vállalkozás több szerződést is kötött egy, az alpolgármester érdekeltségébe tartozó céggel, és annak számlájára részletekben 17 millió forintot utalt át.
Kaszab Csaba és ügyvédje nem jelent meg a megismételt elsőfokú eljárás ítélethirdetésén.
- Megállapítható, hogy a passzív vesztegetők tette minden korrupciós cselekmény közül a legsúlyosabbnak tekinthető. Kaszab Csaba hivatalos személy volt, hiszen valamennyi pozíciója a Btk. 137. szakasza alapján hivatalos személynek minősül és bizottsági elnökként igen fontos döntéseket hozott, ami az önkormányzat vagyonát is érintette – jelentette ki Galajda Ágnes bíró.
(hírTV)
Hán nem tudom?? Csak nézz a Világ tőzsdéire, mindegyik az USAt követi! Így szerintem a nagykövetet sem kéne leszarni, ill. alábecsülni!
Elég baj ez.
Sokan pedig tapsolnak hozzá, hogy hurrá, itt van Amerika.
Persze akkor nem jöttek, amikor igazán kellett volna a háborúban...
Pontosan ezt teszik - látogatóba jöttek jövendő gyarmatukra ...
Az EU -tól is megkaptuk már, mire kell vigyázni (most keresem a cikket) ...
Ki nem sz*rja le a nagykövetet? Jobban tenné, ha a saját dolgaikkal törődnének ezek is.
Pedig meglesz nekik a 2/3 egyedül szvsz, remélem, nem élnek majd vele vissza.
Én nem támogatom a 2/3-ot úgy hogy a fidesz kezében legyen tejhatalom, és ezt ne is várják el tőlünk ! Ha tényleg jó dolgokat akar csinálni, akkor elvárható a Jobbiktól hogy megszavazza ! Többszörös elmondásuk alapján ezt is ígérték, ami jó a nemzetnek azt megszavazzák.
Ne legyen korlátlan tejhatalmuk, hagy tudjunk rájuk egy kis nyomást gyakorolni ha szükséges nekik valamely törvény elfogadása érdekében a 2/3-ad, így mégse magukban döntenek majd a legfontosabb kérdésekről !
Ez a Molnár mekkora egy hazug g.ci, ilyenre nem szabad egy szavazatot se adni!