Erre mondtam magamban, amikor hallottam ennek a kijelentését, hogy "fasiszta a jó ***** anyád".
Erre mondtam magamban, amikor hallottam ennek a kijelentését, hogy "fasiszta a jó ***** anyád".
Ha LMP bizonyítani fog akkor a következő parlamenti választásokon, vagy már EUs választásokon le fogja nyomni a jobbikot!
Fidesz hatalomra kerülésével a jobbik elvesztette értelmét, ha a fidesz úgy fog működni ahogy azt elvárják sokan tőlük nem lesz létjogosultsága a radikális jobboldalnak! Ugyanis ez az egész elsősorban az mszp baromságainak köszönhető! Évek alatt lecsitulnak az indulatok, kitisztulnak a fejek és visszatérnek a fideszhez vagy keresnek egy olyan pártot aki normális keretek közt gondolkozik!
Ugyanis a jobbik bele fog szürkülni a politikába ezért hamar elfogja veszíteni a lelkes bázisát.
Jobbiknak valami csodát kéne művelnie az önkormányzati választásokon, hogy megtudja tartani a jelenlegi szavazóbázisát.
Ez sz, ezért írtam T. Brokernak, hogy díszlet lesz a jobbik a parlamentben! Hangosak lesznek, majd megszavazza a fidesz, hogy szájgolyót kell viselniük!! Aki nem fogja majd be az a fidesz elhallgatja! Azt csinál majd amit akar! Persze ha jóra fogja fordítani a hatalmát én 4 év múlva támogatni fogom az LMPn keresztül, ha bebizonyítják, hogy semmi közük a múlthoz!
komolyan, annyira idegesít ez a csúsztatás...nézz a térképre, nem csak Pesten vannak szavazóik! Ált. véve városi bázis, és mivel Bp. a legnagyobb város...Sőt, pontosítok: ált. véve nagyvárosi szavazóbázis! Pécsen is vannak bőven...
Nem ez a veszély. 2/3 esetén mindent olyanra formálnak ami nekik szimpatikus. Ezt csak egy majdani másik 2/3-os kormány tudja módositani. Ha lesz egyáltalán valamikor olyan. Akkor viszont minden elölröl kezdödik. Szoval nagy felelösség mindenki részerol és társadalmi konszenzus kell hozzá. Pl. Bevezetik az egypárt rendszert és eltörlik a választásokat. Persze ez fikcio, de példának jo.
Ha meglesz a 2/3 a többi párt csak díszlet lesz a parlamentben. MIért ne vinné végig, mszp kisebbségi kormányt vitt végig! Hangos lesz az ellenzék, érdekelni fogja a fideszt? Egyszerűen nincs szükség 2/3-nál az ellenzékre értelmetlen!!!
Ha rosszúl látom mondjátok meg, hogy miben tévedek, mert én egyenlőre így látom a dolgokat! Mibe tudnak beleszólni az ellenzéki pártok 2/3 esetén???
Fidesz tudatosan tönkre fogja tenni a jobbikot ők ebben profik és ellenőrzése alá fogja vonni az lmpt is!
na ennek valóban nem néztem utána....
ritka motor itthon....
de a mondandódra ahogyan tálaltad...tudod mit töröltem,nem reagálok semmit,semmi jelentősége...
most fogjak neki itt "csak neked,meg okoskodsz"-ilyen viszonylag kislétszámú forumon,ugyan már....
lehet, nem nagyon figyelem a zseb merciket :))
szürkeimport okoska
arról volt szó nincs is olyan nem arról M.o-on forgalmazzák e..
tényleg 500as.. találkoztam vele 3x
itthon nincs. SLK350 van illetve 55AMG. Kinti piac más.
egyszerűen döbbenetes......
vannak erre szavak?
http://directory.mercedes-benz.co.uk/mercedes%20slk%20500.htm
szeretsz okoskodni..
a kis slk-t szerelték 500-as motorral is? szerintem sl lehet,már ha 500-as...:)
de semmi jelentősége.....:)
Saját házából, rettegve menekült lányával a cigányok elől
Ez nagyon durva...Olvassátok el.
van egy 500as slk merci is kőrúton flangál..nagyon lmp-s csákó
nagyon nagy valószinűséggel,örök időkig lehet számolni ezentúl egy ilyen liberális góccal...ezek ilyen 7% körül bebetonozódtak,nincs mese.......mindegy minek hivják a pártot szdsz,lmp vagy 20 év múlva pl.kmc,a pesti biboldók bevisznek egy ilyen pártot,és ezek nagyon úgy fest kb ennyien vannak......és lesznek is......
Hát nem tudom... Szerintem hamarosan jön a kiábrándulás a szerelemből, valamint a pofára esés, de ne legyen igazam. Mindenesetre így is elég nagy nyomást tudunk rájuk gyakorolni, mert most már mégis csak ott leszünk a parlamentben és a médiában is jobban láthatóak leszünk. Ha fél megoldásokat akar majd csinálni úgy ha meglesz a teljesre is a lehetősége, akkor lehet majd őket nagy nyomás alá helyezni...
csak azt nem értem,miért nem esik ez le a sok homálynak??????????:)
Így van, viszont fidesz okos lesz és első négy évben nem lopja el a maradék vagyont, tesz az országért 12-16évig maradhatnak és végre lesz folyamatosság. MSZP-sek elvesztetik mentelmi jogukat vagyonelkobzás és börtön... ezzel kezdhetik.