Nézd csak, ezt gyorsan csináltam, mintha egy ford. fej-váll is kialakulna:
Nézd csak, ezt gyorsan csináltam, mintha egy ford. fej-váll is kialakulna:
Örülök,hogy feltüntetted az ADX-et is,mert jól látható,hogy a tegnap még csökkenő trendjét,ma egyből emelkedőre változtatta !!
RSI-ben pedig áttörte a leszorítót !! (ez lemaradt..:))
Ha kitartanak ma is a vevők,és megtartja a trendjét,akkor holnapra várhatnánk egy újabb rést,amivel végre visszamászna a korábbi csatornájába......óriási lehetőség ez,kérdés,hogy akar-e vele élni.......
http://kepfeltoltes.hu/view/100317/ECONET_NAPI_0317_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Végre nekem is (kicsit) mocorog a Humim, már nagyon kidobnám én is vagy 40 Ft-on :D (bár az még csak csecsemő)
Felőlem lehet. :)
Jó lenne kidobni a lassan bölcsis pakkomat 2007-ből. :)
127-en tömik a népet.
Ha valamit akarnak, akkor szvsz a hónap végéig kell keményen ütni a vasat, mert a választások környékén és utána lesz egyfajta bizonytalanság, amíg ki nem derül, mit is akarnak pontosan csinálni vityáék.
Szvsz egy az Exites hír csak egy bevezető, kedvcsináló a nagy durranás előtt (ami meg szvsz a rádió üzemeltetésébe beszálló nagybüfi, tavaly márciusra ígérték, hogy meglesz hozzá a pénzügyi partner).
Teljesen igazad van, az ilyenbe bele kell ülni, csak nekem már megvannak a beülős kispapírjaim, erre már nem futotta a keretből, de most már ide is jutott egy kicsi :))
Várjuk meg a zárást,ne előlegezzük meg neki a duplázást....)
Heti szinten tetszik a legjobban eddig,ezért sem dt-zek.....
Mult héten felhívtam a figyelmet a brutál disztribúcióra.....most ebből dolgoz le....
Egy 123-129-es gyors körre sikerült csatlakoznom a reggeli őrületben, 125-ön visszavettem.
elég kemény pakkok vannak mind a vételi mind az eladási oldalon.
bővítettem az eco pakkom, szűk stoppal.
Remélem nem járok úgy, mint a 3-szorosára bővített BUX shortommal két hete...
Távolabbi kilátások?
Ha kijönne a hír a rádió üzemeltetésébe beszálló nagybüfiről, szvsz nem lenne olyan messze az a 200... Sőt...
Szépen feltuningolták 128-130-ig.
Én december óta erre vártam....mármint a mozgásra,nem pont erre a hírre..:))
Az Econet bejelentette, hogy a tulajdonában lévő Est Média Group szakmai befektetőként egy magyar pénzügyi befektetőtárssal közösen kötelező erejű Term Sheet-et (Megállapodás Jogügyletek Lényeges Feltételeiről) írt alá a Sanoma Budapest Kiadói Zrt-vel. a Sanoma Budapest
tulajdonát képező "Exit" című programmagazin és az ahhoz kapcsolódó eszközök és vagyoni értékű jogok (lapengedély, védjegyek, exit.hu domain) átruházása, egyes munkavállalók átvétele tárgyában.