http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=428580&place=frisshirek
Szerintem idén nem fogják már beborítani a piacokat. (Lehet, hogy pont ezért fogják, mert sokan januárra várják?)
Lesznek öntögetők, akik biztosra mennek majd, de combos zuhanást én inkább januártól várnék. Aztán majd meglátjuk.
180 innen nincs olyan messze.
129 + 15% -> 148
148 + 15% -> 170
170 + 15% -> 195
Olyan forgatókönyvet el tudok képzelni, mint amire volt is példa nemrég. 2 napig felhúzzák +15%-kal, majd a 3. nap elején megint KV szünet a nagy örömtől, amit beöntés követ ezerrel...
Most kell felhúzniuk, ha akarnak valamit, mert ha elkezdődik megint a globál para, álmodozhatnak tovább 100 alatt...
lehet, még a 180 sem lesz meg, amilyen hírek jönnek az elmúlt napokban.... :(
200 felett soha többet. Majd 50-60 Ft-nál 2 év múlva, ha visszamegy fél év múlva oda a már jól ismert forgatókönyv szerint. ;)
Ebben a papírban egy dolog szinte biztos, egy rally után 50-60 Ft-ra visszatér hosszú időre.
Ámen. :)
180-nal kiegyeznék, kb. ott lehetnék nullás a 200 feletti pakkom kiszórásával és végre lezárulhatna ez a 2 éves fejezet és nyithatnék egy újat.
mondá az úr advent első hétvégéjén, "meglészön néktek a 2esel kezdődő árfolyam hállelujah,
óóóh igen, mondjátok mégegyszer háállelújah a kécázé!
őcázé őt hállelújah, plusz őcákorty csalános-csipkebogyó teából!
óóóó igen hááálelújáh" :DDD
ezt a bibliában is megjövendölték :D:D
Nem is akármilyen...:)) Ha megnyugszanak a piacok hét elején,kirántják 180-ig kb...
Nem bánom,csak most már a Humetet is húzzák fel....
de azé a fehér gyertya meg a pluszos zárás csak meglett. :)
csinálok egy másik rajzot, ami szerint lesz:)) mindegy, nekem erre az évre megvolt, jó volt...
Kijátszák ezt még,de ezek szerint lefelé sincs sok......
Phyl felét kivágtam a találka után, és lecseréltem econetre...
De emelkedni fogunk...
azt hittem phyl topik :Dsemmi...:) Én megvárom mmíg délebbre játszanak vele
Szerda és péntek között meg kell indítani.....gondolom ez a közérdek...:)
Mit?