...vagy előjáték egy zuhanáshoz.
Talán egy kisebb altatás, mint a 100 átlépése után 80-90 között...
na, mi van itt, elengedték?
lehet a háttérben ott van az "apukámos" ember.. tkm emléxik a nevére.. valamivel dobniuk kell egy naygot..
Akkor mikulás előtt már lennie kell valaminek.
Bochkorékat vajon mikor jelentik be, ha sikerül megállapodniuk? Csak nem mikulás előtt? :)
Most látom, nem maradtam le semmiről, hogy nem néztem. Még mindig ez a le/fel 1-2 Ft megy. Uncsi lesz akkor megint a nap hátralévő része... :-/
14:23-as hír címét félre olvastam, "többségben a birkák az USA-ban". :))
Napon túl,azt nem tudom,de szerintem elég napon belül is...:)
Lehet jön egy újabb kitörési kisérlet......
dec 18körül
Hati zárás időpontja mikor van? Keresem hírekben, de mindenhol csak "decemberi lejáratú"-ként fogalmaznak.
Az biztos, ha akarnak karácsonyra extra zsetont, akkor fel kell húzniuk az árfolyamot. Ha pedig megfejelnék mondjuk egy 211-es tőkeemeléssel, elszabadulna az őrület, az tuti. :)
Időszak Napi átlagforgalom (Ft) Átlagár
5 napos 844 763 145 127,8791
30 napos 630 181 225 114,7690
180 napos 127 627 565 102,3853
Ja, de egy kicsit mindig halszagú...:)
Hát, te sem panaszkodhatsz, egy apró rosszullét fogott el avatarod láttán...
Ragyas könyörgöm cseréld az avatarképedet, főleg így ebéd előtt halálguszti!
privátban ismerkedj :))
sztem alapkezelökkel vetetik meg..azok nem a sajátjukat költik..
de kiderül.. ha venni akarnak akkor elötte beöntik..
de ne hallgass rám ez csak fikció..
Mármint napon túl???
Kérhetnék egy linket ezzel kapcsolatban?
30 M ft-os napi forgalmaknál én is erre gondoltam......de ez most átlag a 20-szorosa......:))
Túl sok "érdekelt" van benne szvsz........és ha a világ nem dől össze az idén,akkor tovább gyűrűzhet.......
Plusz egy további generátor,hogy állítólag Petin jövő héttől lehet shortolni is...:)
Mint,ahogy a könyvön is látszik,132-nél van a leszorító....
Hogy most lesz-e háromszög,vagy, mint 103 után feltapad rá,passz.....
Meglesz az év végi hajrá,csak az a kérdés mikor indítják be,legkésőbb hatizárás előtt 10 nappal....
Valakiknek kell a részvény,ez nyilvánvaló,megy a kiszorítósdi.....ugyanazok vannak a vételi,és az eladói oldalon is...::)))