Is-is... nehéz elismerni a felelősséget... kevesebb befeszülés, együttműködés, kevesebb front nyitás sokat segített volna, de hát, ami megtörtént, az megtörtént..
Is-is... nehéz elismerni a felelősséget... kevesebb befeszülés, együttműködés, kevesebb front nyitás sokat segített volna, de hát, ami megtörtént, az megtörtént..
Végül csak sikerült megállítani Brüsszelt!
Gratulálok a nagynemzeti, nagymagyar, nagykeresztény rendszerváltó Fidesz-KDNP-nek ehhez a csodás teljesítményéhez!
Ez még Fletónak se sikerült, pedig ő is keményen oda tette magát ezért, de benne legalább volt annyi gerinc, hogy lemondott, miután kiborult a sz.ros bili.
Nem véletlenül lett a meghosszabbítva a vészhelyzet 7 hónappal ezek szerint.
"Gulyás szerint a kormánynak nincs felelőssége abban, hogy visszatartják az uniós forrásokat, a baloldalnak annál több"
https://telex.hu/belfold/2022/11/30/inflacio-unios
Természetesen a Fidesznek 0 felelőssége van az egészben. Gyurcsány a hibás és főleg mindenki más 12 év 2/3 után is.
tök jó podcast a magyar agráriumról, szimpatikus ez a Harsányi Zsolt.. https://www.penzcentrum.hu/podcast/20221129/valsag...
Majd a "rendszerváltó" árstop király kommunista hoz valami keleti, baráti országból.
Napelemesek megint kaptak egy pofont, havi szaldó. Ebben az országban nem lehet még 1 hétre se tervezni előre.
már 2022 februrjában is francia burgonyát vettem. Most már decemberben/januárban el fogy a magyar burgonya , honnan lesz ársapkás krumpli.
Azt hallottam, hogy Makó-n már annyira nem gazdaságos hagymát termeszteni, hogy talán az idei volt az utolsó idény.
Logikus gondolat lenne azzal kalkulálni, hogy ezen az éghajlaton talán csak fóliasátorban termesztenek, spanyolföldön, mondjuk Andalúziában meg a szabad ég alatt is lehet.
A jelenlegi energia költségek talán még a szállítási költségeket is felülirják?
Nem vagyok szakértő, de elsőre erre gondoltam.
nem vagyok egy gyakori vásárló de 499 Ft /kg vöröshagyma sSzlovák ) és 349 Ft /kg narancs (spanyol ) közül , melyiknek kisebb a szállítási költsége? Hol van híres makói vöröshagyma
Mert el akarod hinni, erősíti azt a gyanút ami elraktak benned + félsz attól ha nem hiszed el akkor rádront a szélsőbalos liberálbolsvik mémhadsereg és rányomják a fideszes birka billogot érzékeny kis bőrödre. :)
A hatalomgyakorlás magasabb szinten megy.
Mondtam Kártyavár film 1-2. évad. :) fehérházas tanácsadó irta a forgatókönyvet és talán a könyvet is.
A módszerek a következőek.
FolyaMATOSAN NYOMJÁK A JELZŐKET, AMIKET állandóan tesztelnek mi az ami megragad majd erre ráerősítenek ha sikeres akkor: , kiszivárgott, most lelepleződött, fidesz egyik embere elmondta mert már elege van.... utána próbálják fenntartani a tüzet.
Az emberek alapból jól élnek ilyenkor nem nagyon mennek utcára ezért kell egy feszültség kell egy elbizonytalanítás, hogy valamennyire fogékonyak legyenek.
Most van egy számukra szerencsés konstelláció, háború, infláció, ráteszik a pedagógus tüntetéseket kivezénylik a gyerekeket szülőket.. és hajtogatják a lop lop lop jelzőt..miközben semmi valódi lopásos ügy nincs..mert árgus szemekkel nézik ami van azokat maga a kormány indítja el, látható miniszterek ellen is vannak perek, büntető eljárások..
A fidesz úgy védekezik, amikor beindul a kampány akkor hirtelen kiszivárognak a komcsikról tények..dollár milliárdok..és folyamatosan rájuk lehet olvasni a hazaáruló bélyeget..amit euban művelnek. szóval nagyobb kártya ez. sztem
nov.26án még azért remegett a sajtó, hogy szegény karácsony lesz
https://www.portfolio.hu/uzlet/20221126/ranyomja-a...
majd délre kiderül, hogy rekordok dőltek meg
https://index.hu/gazdasag/2022/11/26/black-friday-...
ez tegnap is érződött, Budaörsi tesco tele, praktiker tele, auchan tele, ikea-decathlon 110%os kihasználtságon a parkoló.. ahogy halottam máshol is telt ház volt... érdekes na..
nem feltétlenül, de van benne valami :)
https://telex.hu/kulfold/2022/11/26/orosz-ukran-ha...
Ezek olvassak ibizat.
Ezek az országért dolgozó nagynemzeti, nagykeresztény, nagymagyarok.
Ha a kormány nem kap EU-s lóvét, akkor az önkormányzatok se kapjanak közvetlenül avagy dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Amikor a hirekben olvastad van lehetőség 16.7%ot keresni akkor beirtad neked olyan van, utána kiderült ez csak intézményieknek elérhető.. akkor néma csend..most próbálod igazolni.
Jelentősége nincs. De biztos igy van ahogy írod de teljesen más számokat mondtál.
Ha tudsz jó üzleteket akkor miért kell befektetés? Pörgesd a pénzt biznicben.
Nekem még nincs lekötve a della, nagynehezen megjött a 3. hitelem is, addig nem mozgathattam a pénzeket. Igy van 0.5, 2,5 és 5,5%os pénzek.
Vettem eladtam eurt és ami maradt azokkal nyomtam üzletet. 40-70Ft árfolyamnyereség + kereskedelmi haszon.
410-420környékén eladtam Eurokat ebből fizettem adókat is.
Árfolyamtól függően vettem árut és alkatrészeket is. Kellett mák is, mert megvettem jó áron eurt akkor szólt kollégám állitólag megjelenik a piacon egy alkatrész amit nagyon vártunk..mondtam vigye el a kártyát..éjjel jelent meg12.500db mire beírta a rendelésbe és kifizette ott maradt 16db. :) Előtte az volt szállítás várhatóan 102hét.