Ex a kövérnő csak téged tudott elbizonytalanítani, Én vettem ma is.
Ex a kövérnő csak téged tudott elbizonytalanítani, Én vettem ma is.
Így van, és egy kisebb papírnál, akik már régebb óta benne ülnek, (talán meg is keseredve), el is dobják kisebb-nagyobb bukóval félve attól, hogy sohasem jön vissza a pénzük...
kezdem észre venni h tényleg vannak emberek akik szándékosan ledumálják...ex az az nem válaszol semmilyen kérdésemre...
na...a Kispest nem fog kiesni össze kell érnie a csapatnak....
Mi is reméljük:-)
Persze, a Phyl meg 4000:-))))
Álmodik a....
OFF Újpest mindig jövőre... :) ON
amúgy gratula minden Phyl tulajnak, remélem szép napok jönnek rátok...
Johnyka az nagy szám lenne, ha a kispest és az ftc a két atom luzer brigád egyszerre esne ki az elsőosztályból! :-)
Bajnok az Újpest lesz, második a Győr, harmadik a loki.
Erősödünk Jenő Bá, erősödünk:-))))
Azt szerintem kijelenthetjük így is, úgy is. :-)
Nyilván így van,ahogy írod. Igazából az utolsó mondatom lett volna a lényeg,amire vártam volna kommnetet,de ez most nem jött.
feltámad a céggel együtt... :)
bár ez még a régi szabású weboldal; elméletileg a zrt-nek lenne ezen a címen a weblapja.
Fontos spekuláns szabály, hogy kerek szám, vagy névérték fölézárás után jó beszálló jön Zoltán.
Hmm, Jenő úr, az, ha jól emlékszem 200 Ft. Jól festene!
Centrum Bank, Svájc??
A Geni a szintén svájci BKB banktól remélt vásárlásokat tavaly január óta, lévén az egyik alapjukban 2.5%-os súllyal szerepel. Mivel Certificatról van szó eddig nem vettek érdemleges mennyiséget.........
Jenő Bá!
Mikor szándékozik megvenni a régi szerinti maradék 2 millió papaírját???
20 Ft felett tervezte, korábban?!
az a morbid, ha így lesz; Mert akkor nagyon erősen gyanús lesz, hogy Jenő bá, maga a Phylaxia :)))
Ha eléri a 200 ft-ot, akkor onnan mennyi idő lehet a 300 ft? az lélektanilag erős lehet, nem?