Kérdeznék egy "butát", mit jelent az, hogy a korábban ~18-20 Ft-os papír hirtelen 130-at ér? Ilyenkor, akinek volt 1 db 20 Ft-os papírja, annak hirtelen lett 1 db 130 Ft-os, vagy ~ 6 db papírból lett 1 db?
Kösz!
Kérdeznék egy "butát", mit jelent az, hogy a korábban ~18-20 Ft-os papír hirtelen 130-at ér? Ilyenkor, akinek volt 1 db 20 Ft-os papírja, annak hirtelen lett 1 db 130 Ft-os, vagy ~ 6 db papírból lett 1 db?
Kösz!
Ki, a kisbüfik, mint mindig....
Kitömték őket szépen a Bankárék és a Fund
Elég gyanús dolog gyűjtögetés alatt lévő cégnek jó gyorsjelentéssel kijönni. Most erre vagy napokig limittel megyünk, vagy kitömik a népet, és újabb kör vissza. (Vagy valami más, akkor majd megfelelően bővítem a modellemet, hogy beleférjen.)
alakul a molekula?
épp az előbb olvastam, hogy felteláltak valami fogyasztószert, ami az elhízás és cukorbetegség ellen is nagyon hatásos
igyekezni kell, meg ne előzzenek
Jenő bá! Ezt most akkor hogy? :-)
meglepődtem, nem ezt vártam. Persze tetszik a plusz, de ez reális?
Hajrá, de nem csak a phylaxiban, hanem az összes kispapperban!!
Nagyon ráférne már ezekre is a nagy rally...
Fontos! Szeptember 17-ig rendezni kell az árfolyam anomáliát a ceva itélet miatt.
E65 szavaival élve "hajrá".
Gazemberek a károgók kincsem, röhögnek azokon akiktől elszedték olcsón. Nem estek pofára, de boldogok, büszkék se lesznek soha.
Amikor írtam az opcióspontokat tudtam már, hogy mi a pálya.
Osztalék papír lesz a story végén.
Aki tud vegyen, jó szívvel ajánlom mint családapa és úgy mint tapasztalt befektető is.
Gyorsjelentés szombaton basszus, most jöttem rá, hogy munkanap van, pedig már délelőtt lecsesztem a postást, hogy minek csenget szombat délelőtt, ahelyett, hogy aludna. :-))
Szóval ez a gyj. szerintem a jelen válságos körülményekhez képest nagyon jó lett, helyenként túl szép (3-szoros üzemi, 4-szeres mérleg szerinti eredmény az előzőhöz képest).
Nagy pofáraesés ez a csődöt váróknak....., de szép évek jöhetnek még itt, ahogy formálódik a holding, csak el ne csesszék....
EWT eladásról meg annyit, hogy tökminegy, hogy hány %-uk van, eddig is spekuláltak vele, meg ezután is fognak....:-))
Szóval további szép hétvégét Mindenkinek! :-))
"az ember bedől, ha nincsen miből..." :-) (kuplé Kosztolány idejéből)
Úgy látszik "amott", csak mi varázsolunk :)
Majdcsak előkerülnek!
Viszont ma már jobban alszok, az tuti :D
ilyen jó eredményt nem vártam h összinte legyek..nem a netó árbevételre gondolok hanem a többire eszköz érték ááááá mindegy szép számok...
Kapaszkodjanak meg, látszik a csárton hónapok óta. Profik kezében van, ne adják el, mert többszörözni fog. mummy, Vadászka és a többi csiga meg vegyen ahol tud, keresni fog a következő években sokat vele.
hol van egy könyvelő aki ért hozzá..milyen eszköz érték növekedés ment végbe..azta...
rubel bocs h basztatalak..de tuti h benfentes vagy:)
Nekem is tetszik :)
Erre szvsz meg kell indulnia az árfolyamnak felfelé!
hopppáááá...
:)))
;)
FÉLÉVES JELENTÉS:
http://www.bet.hu/newkibdata/102657917/Phyl.konsz2009.If_l_v.pdf
Jövőhét célár: 200 Ft :)))