Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

Koffein Előzmény: #880414

Nekem édes mindegy ki a bajnok, ha megérdemli. Az utolsó három versenyen Verstappen nem nagyon tudott labdába rúgni, Hamilton ledolgozta a hátrányát.

A RB mindig is aerodinamikába jobb volt, mint más csapat, ha motor erőbe nem is. Lásd Renaultos korszakot, miközben a gyári csapat köhécselt, a RB top3ba végzett, mert aerodinamikába sokkal jobbak voltak, mint bármely más csapat. Idénre a Honda motorból meg kihozták a maximumot, meg az aero csomag meglepett mindenkit.

Idén engem meglepett a RB erőssége, mert tavaly úgy fejeztük be az évadot, hogy senki nem fejleszthet semmit, a tavalyi motorral indul mindenki neki a 21es évnek, erre RB idénre óriásit lépett, a Merci mintha ugyanott folytatta volna, ahol tavaly abbahagyta.

Ha a Ferrari motorja szabálytalan volt, akkor nagyon belenyúlhattak, mert a Ferrarinál jobban senki nem tud politizálni. Több beleszólásuk, szavazati joguk van a dolgokba, mint bármelyik más csapatnak.

Ez meg Norris véleménye:

"Nem tudom, milyen döntések születtek az alapján, amit a versenybíró először jeleztek. Ha az volt a döntés, hogy marad a sorrend, és ez késztette Lewist vagy a Mercedest arra, hogy ne álljanak ki a bokszba, majd aztán hirtelen azt mondták, hogy lehet előzni, akkor az szerintem nem elfogadható” – mondta Lando Norris. „Nem tudom pontosan, mit mondtak, vagy mit csináltak, de vitás a vége, ez minden, amit mondhatok.”

„Ami azt illeti, nem is tudtam, hogy csak az első 3 vagy 4 lekörözött mehet el. Szóval nyilván azért csinálták, hogy csata legyen. A TV miatt természetesen. Az eredmény miatt. Hogy fair volt-e, vagy sem, azt én nehezen tudom eldönteni.”

„Néha elengednek, néha nem. Fifty-fity. De azt mondták, hogy nem engednek el minket. De aztán hirtelen, az utolsó kör, az egykörös harc miatt megtették, egy kicsit meglep.”

https://f1vilag.hu/hirek/norris-csak-a-show-miatt-...

szóval a versenyzők is érzik, hogy nem volt valami tisztességes a vége...