Kiadó üzlethelyiségek keresése tippek
Ibiza Előzmény: #867970nem voltam csajozógép. amit az élet adott azt köszönettel elfogadtam. Soha nem is számoltam mennyi nőm volt mert nem a darab számított. Adtam és kaptam. Bármilyen jó nő volt odamentem hozzá ha érdekelt. Amikor egy nővel voltam magas fokon égtem, akkor és ott csak őt szerettem. Nagy szabadságot adtam a nőknek, nem ragadtam rájuk. Ezt élvezték.
egyéjszakás kalandok, sokszor visszahívtak, időnként találkoztunk.
Volt aki férjhez ment és felhívott mennyire jó volt velem de már férjnél van és hűséges.
Volt akivel 1hét vagy egy hónap kapcsolat volt akkor nem volt más nő.
Ezeknek a nőknek megvolt a karrierjük vagy csak ki akartak próbálni valamit mielőtt hozzámennek a pasijukhoz.
Heti 2-3 alkalommal tudtam találkozni velük.
Ők sem én sem párt kerestem hanem egy partnert. végtelenül szeretem és tisztelem a nőket ezt nagyon élvezték. Rózsa vacsora romantika, végtelen szerelem, ezt szerették.
Megoszlott az időm a munka/pénzkeresés- család/barátok- nők és szórakozás. Jó volt szép volt..
Volt, hogy 60napot dolgoztam napi 12-14órát, időm sem lett volna másra. Mondjuk nem ez volt a jellemző de 10-20-05 napokat egyben napi 12-16órákat simán dolgoztam évente többször.