Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kiadó üzlethelyiségek keresése tippek

Ibiza Előzmény: #867967

csak egy kis emlék.
lementem a Várklubba, egyedül táncolt egy lányka, felkértem, nagyon beindult, a színpad mögé becsábítottam, aranyos volt, elment a barátnőivel, tanulniuk kellett. Gondoltam átnézek a Randevúba, lányok buliztak, egyiket elcsábítottam, mondta menjünk hozzá, nem messze lakik, jó volt, visszamentünk..mint kiderült másnap mentek esküvőre...nem árulta el ki a menyasszony.
Én még maradtam, volt még 3 lány egyik jó bőr volt a kettő átlagos, egyikre volt egy jelentkező, bedobtam egy trükköt a csúnyább lánynak udvaroltam hevesen, a jó bőr nem győzte produkálni magát, nem vettem róla tudomást, "nagynehezen" meghívtam egy italra és táncoltunk, másnap tőlem ment haza.

volt olyan tetszett egy leányka, hazaviszem taxival (általában hazavittem a lányokat) nem volt épp szabad a lakás sem nálam sem nála, beindultunk. Mondom a taxisnak menjen már el valahova egy fél órára...ketyeghet az óra és még adok rá... szép fél óra volt.

volt egy jó bőr, nálam magasabb hosszú combok, nyitva ajtó ablak..vidékről jött, mondta egy barátnőjével jött bulizni nála van látogatóban..előkerült..kiderült egy alacsony de formás kis lányka a barátnője..mondta vigyük vissza a szállóra utána hozzám mehetünk.. mondtam ok..elindultunk mondom egyszerűbb ha mindjárt hozzám megyünk hárman.. ők is meglepődtek.