Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kiadó üzlethelyiségek keresése tippek

Ibiza Előzmény: #867943

zöldfülű barátom..Még kicsi voltam a 70es években. Ifiparkra gondolsz. Index - Nagykép - Kemény rock kell, nem a műanyag virsli
Volt egyszer egy Ifipark - Bevezetem.eu

Szaros munkásőrök verték indokolatlanul a hosszúhajúakat, belépés csak nyakkendőben lehetett...ha elmegyek nem hiszem ne vittek volna el, pont az ilyen szaros komcsikat utáltam, nehezen viseltem volna. Én egyszer sem voltam Ifiparkban.
Igazából nem szerettem a magyar zenét, hatásvadász volt, Patakin Vikidálon kívül nem nagyon volt hangjuk. Révész Sanyika hangjától a falra másztam. koszosak voltak, igénytelenek nem az én világom. Én 6évig jártam gitározni és nagyon zavart nem tudtak a srácok gitározni, az állandóan berezonáló húroktól, a hibás lefogásoktól kiütést kaptam.

70es évek végétől jártam az éjszakát. Bárokba diszkókba jártam. Haverom diszkózott, neki segítettem vidéken, ezen felül. Citadella, Vígmatróz, Várklub, Sote, Randevú, Margithíd..Dock.. Galaxis..és egyéb bárok..zárt klubok :)
Élveztem ezt az életet ezt a hangulatot, mégha a zenei izlésem sokkal szélesebb is. Nem visszaadható az a hangulat. Érdekes volt az éjszakai élet érdekes emberekkel, jó csajokkal.