Regisztráció Elfelejtett jelszó

mi az, hogy libsi

Láma Előzmény: #859669

Mondanám, hogy neked elmentek otthonról,de ez nem újdonság. Ez a 858857 ez mi? Gondolod, hogy ideböffentesz a semmibe egy litániát az agyszüleményeidről és erről nekem kötelezően vitatkoznom kéne? Így látod, te dolgod. Mért érint ez engem bármilyen szinten? Leszarom, hogy szerinted van háttérhatalom és szerinted mitől lesz jobb a világ. Nehogy megvond már az érdektelenség alapjogát tőlem. Most tényleg lebaszol, mert nem érdekelt az agymenésed? Rossz hírem van. Továbbra sem érdekel.

Menjünk vissza az elejére.
Volt a 858550. Felidéztem a gazdád két veretes gondolatát. Ő bírta mondani mind a kettőt a -számodra- szép szájával.
1. Hanyatlik a nyugat.

(Ez jelentésében teljesen lefedi az átkosban hangoztatott szlogeneteket, miszerint rothad a nyugat. Emlékszel? Ez még akkor volt, mikor elvtársnak neveztétek egymást és a jó elvtársak Moszkvába jártak kiküldetésre. Te is voltál ugye more? Jól emlékszem? Persze. Jól szoktam. Már akkor is annyi eszetek volt, mint most. Semmit nem sikerült e téren fejlődnötök.)

2.A legjobb 10 évünk van mögöttünk.

Aztán betettem egy linket arról, hogy milyen juttatásokat kap a nép a hanyatló nyugaton.
Amit itt kapunk, azt meg tuggyuk.

Innen tudtad egyenes ágon elnavigálni magad ehhez a linkelt két agymenéshez. Hülyének néz a gazdád, belenyugszol, te dógod.
Mi köze van ennek a két felidézett okosságnak és az egy linknek ahhoz a rakás ideológiai katyvaszhoz, amire most választ követelsz tőlem? Ok. leírtad. Megkapod érte a béred. Értjük. Én meg akkor írok, ha kedvem van, mert én ezt választottam.

Ja. Biztos az én agyamban van a bug, mert idéztem a gazdádat. Egy szó kommentárt nem fűztem hozzá! Emlékszel? Erre belém kötsz, utána meg azt hiszed én loholok a seggedben. Volt gyerekszobám, udvarias vagyok, ezért egy darabig rávilágítok a hülyeségeidre, megfejtem neked a szövegben lévő egyszerű mondatok értelmét, aztán megunom, hogy semmi látszatja és abbahagyom. Akartam már javasolni, hogy keress egy tyúkudvart a környékeden, olvasd fel nekik a szöveget és kérd meg őket, hogy magyarázzák el a tartalmát. Ha elfogadnál egy kis segítséget, könnyebb dolgom lenne veled és csak a felvetett témát tárgyalnánk ki.
858550-->Tyúkudvar-->töprengés=Nem járatod le magad.