Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #812711De mindez mellékes mert a stratégiai cél teljesült. Ami mindössze annyi volt ezt a témát ilyen megvédés megközelítésben lehetőleg minél tovább nyomatni, lehetőleg 2018-ig tartson ki. Ahol Orbán elfoglalja az ország és Európa megvédőjének szerepét. Mellékes az, hogy mindez mennyire szánalmas és mennyire nincs köze a valósághoz . A stratégiai cél szempontjából ez sokadrendű kérdés volt.
Így jutottunk el erre a nívószintre a témában amit ma minden nap lehet különböző hírekben látni , ami kb olyan nívó, hogy hozzá képest egy Mónika show az atomfizikusoknak, agysebészeknek a kongresszusa. :) Ez szánalmas nyilván, és rettentő kínos, de a stratégiai cél ezt felülírta. Az pedig teljesült szerintem még a várakozásoknál jobban teljesült. Az egy másik kérdés, hogy vsz ez összességében a migrációs problémán rontott nem keveset. De nem is a migrációs problémán bármilyen javítás volt a célkitűzés így ez is mellékes ebből a szempontból.
Mindez a játék közpénzből 100 mrd-os nagyságrend lehetett tokkal vonóval, és ez is mellékes kérdés volt a stratégiai cél szempontjából. Ráadásul ugye ezekben a kampányokban nem kis pénzeket lehetett leosztani hirdetésekkel, tanácsadásokkal stb.
Nagyjából így néz ki ez a játék, kíváncsi vagyok az ország lakosságának mikor sikerül ezt megértenie, vagy valaha menni fog e ez a "bonyolult" matek. Ha eddig nem sikerült akkor már nem hiszem menni fog. :) Saccra olyan egy hétig szemlélődés után a kezdeteknél ennek le kellett volna csapódnia, kicsit rutinosabb embereknél olyan 1 percen belül. Ehhez képest megy úgy 3 éve kb. :) Nem egy lóverseny ahogy elnézem. Az már biztos, hogy a devizahiteles parasztvakítást felülmúlta ez a teljesítmény pedig az felülmúlhatatlannak tűnt. Ez is a maga nemében egyfajta világrekord.
Ha filozofikusan akarnám megközelíteni akkor annyi pozitívuma van az egésznek, hogy megmutatta az emberi értelem állapotát nagyjából az országban. Rámutatott arra milyen lehetőségek vannak tól-ig határok vannak egy egy ilyen nézzük hülyének az embereket játékban. A migrációs problémákhoz köze nem volt , de egy ilyen szociológiai , vagy nem tudom milyen felmérés alapanyagának tökéletes. Kicsit drága hozzá, de cserébe elég alapos. :) Más pozitívumot nem tudtam benne meglátni még filozofikus megközelítésben sem.