80%
banyaiz Előzmény: #804781Látom nagy vitákat folytattatok az integrációs erőfeszítésekről.
Egy példa kis példa de a helyzet összetettségét mutatja, Kaya Ibrahim után pl Özdemir . Ugye a német koalíciós tárgyalások egyik kulcsfigurája most, mint zöldpárti főnök.
A neve alapján az ő ősei sem egy germán erdőlakó törzs tagjaiként harcoltak a római hódítók ellen. :)
De ha már germánok akkor lehet , hogy őcsényi földijeim között vandál ősökkel rendelkezők is voltak. Vandál törzsből vezethető le a származásuk . :)
Akkor még a vizigótokról nem is szóltam. Lehet, hogy az én őseim között voltak vizigótok mert jól érzem magam vízközelben, vízben, vízen . :) Hát ilyen összetett kérdések ezek az integrálások , deriválások.
Szerintem kormányzati szinten ennek a cserdi polgármesternek a tapasztalatait nem ártana hasznosítani, szép dolgokat hozott össze maga kis mikroszintjén ott a faluban. Országos szinten is lehetne belőle hasznosítani dolgokat, nekem úgy tűnik messziről ránézve . Több értelme lenne mint a gonosz Soros kampányok áradatára nyomatni a mrd-okat. Mondjuk annál bárminek több értelme van az is igaz.