Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

tozsdenyul Előzmény: #804353

drága barátom, 2010 óta viktor kormányoz, aki átlátja a soros tervet és megvéd a gonosztól (migránstól)

Ehhez képest elbukta a kvótaharcot, átengedett a schengeni / dublini határokon félmillió migránst az Eu-ba, regisztráció nélkül. Átengedett az Eu-ba sokezer orosz kémet. Letelepített magyarországra 20 ezer migráns kötvényest. A határvédelem továbbra is nulla, honvédelem továbbra is nulla. A szuverén, önálló nemzeti hon- és határvédelmünk nulla. Külpolitikát lenullázta. Szövetségesi rendszerünket lenullázta. A többsebességes Eu-ban mi leszünk a legalja csoport majd. Ha egyáltalán.

A NATO már most sem kezel minket baráti országként, a görögök már 30 éve, mi kb 5 éve vagyunk szerintük kockázati ország és orosz müveleti terület, akikkel semmilyen érzékeny adatot nem osztanak meg, és nem bíznak.

Felfokozott gyülöletállapotba nyomja az országot.

És ez csak ami szerinte fontos harc. (A focin kívül. Ott is óriási sikerek jönnek, folyamatosan))

Mert a nép szerint nagyobb gond amúgy az oktatás és eu. Amit szétkúrtak, most már a fityisz szerint is.

No meg szétlopták maguknak az országot.

Ezeréves történelemben kb a legnagyobb konvergencialehetöség idején leszakadunk a régiótól.

És akkor Soros? Én elhiszem, hogy sokmindenbe beleártja magát. De mindenért nem ö a mumus. Az ország helyzetéért meg föleg nem. Úgyhogy leszarom.

Neked kellene inkább elgondolkodnod, hogy tényleg ö a gond? Tényleg azért tart ott az országunk, ahol?

Én nem vagyok fogékony a hülyeségre, és rögtön leveszem, hogy soros, meg a kvótaharc egy belpolitikai kampány. Volt.

Ment róla itt is a vita, de már ezeken mind túl vagyunk.

Nem kellene elgondolkodnod alaposabban ezen a soros mumus témán? Így utólag, a fényes gyözelmeinket látva.

Hova jutottunk eddig a soros elleni müharccal?

Menjünk erre tovább? Az eredmények igazolják, hogy jó az irány?

Amúgy meg Feri barátomék? Tényleg? Ez jött le neked? Vagy aki nem köp azonnal kettöt oldalra, vet egy keresztet soros neve láttán, az Feri barátja?