Re:
banyaiz Előzmény: #803228Ezeket a példákat én olyan szempontból hoztam, hogy a történelmünk is annyira összetett . Amit leegyszerűsített formában oktatunk, hogy Isván az államallapító, vagy Nagy Imre a mártír miniszterelnök és közte a többi 1000 év. Kissé összetettebb ha részletekbe belenézünk mint az az igencsak leegyszerűsített valami amit oktatásnak hívunk.
Összefoglalóan a kultúráról nem is szólva az mennyire összetett.
Ha már kultúra szerintem egész addig amíg egy egy probléma kapcsán annak a megértése nélkül handabandázunk, és ez mindennapos elég kínos magyar kultúra megvédésről beszélni. :)
Főleg kínos olyan emberektől akiket a neveltetésük , és a szellemi képességeik alkalmassá tesznek, hogy egy egy problémát akár mélységében felfogjanak, anélkül , hogy előtte 20 évig művelődnének mert azt már megtették korábban.
Tulajdonképpen legitimmé teszik ezt a színvonalat ezzel vezetőként, rájátszanak erre a színvonalra. Gerjesztik ezt, érzelmi alapra helyezve az egészet. Bugyuta dolgokkal. Szánalmas színvonalon.
Egy iskolapéldája ennek az egész ügy úgy ahogy van.
Álproblémák, álmegoldásával. :) A kvóta , ne fárassz ezzel retard hülyeséggel amit mi ebből alkottunk, egy álproblémát , amit meg is oldottunk azon a retardált szinten ahol generáltuk egy álmegoldással. Ez a napnál világosabb .