Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: phiona

phiona Előzmény: #802670

Típusosan kivetíted amikkel küzdesz, te szeretnél elit lenni meg vezérnek lenni, Istennek se sikerül... nem vagy tényező, nem vagy teremtő agy csak büfis… érzékeled ezt, és ezért másokra, akikben több van, előrébb tartanak, haragszol. Nincs időm, energiám se a lelked gyógyítani, nem is ez a terepe és reménytelen is sztem, betokozódottság miatt.

Prospi érdekesebb, ő prof ill kiképzett. Nem válaszolt ugye arra a kérdésemre h a nagy keresztényi hite szerint mi is a helyes (Ferenc pápa ill hazai egyházi hozzáállás, mert elég durván különböző), de osztja az igét: a párt ijesztgetős igéit. Ki van adva valszeg h a neccesebb hsz-ek/kérdések válaszolatlanul haljanak el és helyette jöjjön a győzködés. Ami annyiban jogos h a vad-iszlám fenyegető veszély, a féktelen migráció is, de ebből csak annyika jelenik meg ami az itthoni hergelő promóban hasznosítható. Ha OV is nagy akar lenni, talán gondolatok, tervek, h hogyan oldjuk EU-szinten meg, nem periferiáliasan h a kerítés majd kitosz. Hiába Prospit provokálni, próbáltuk többen közvetlen kérdésekkel régebben is, de nem válaszol, helyette új témákban terel, miközben másoktól azonnali és közvetlen válaszokat követel a korábbi témákban: meg is adják a fórumtársak, de ez sem ad viszonzási kényszert, morálisan sem. Cinikus profi (így h megint nem válaszolt) sztem, keresztényi álarccal, valszeg sok fogalma sincs.

Időbe telt, de értem végre a logikájukat. Az új felismerés számomra h van benne logika, nem annyira konfúzus mint hittem. Viszont asszem ideje leszámolnom ezzel a fórummal, egy helyben topog és teljesen felesleges egymásnak beszélés a falak mentén. Zárt kapukkal nincs értelme beszélgetni, szélmalomharcoknak nincs értelme, stb.

Ami ütős h kb mindenki milyen egyedül van a vívódásaival, a véleményével – ezt sikerült elérni, de sokféle az ember – csak anno volt kohézió összeterelni, ma meg az érdek elaprózni… és nem az illuminatié, hanem OV-é, elhunyt amcsi buzi-zsidó tanácsadója tanácsára: h vidd le a legaljára és úgy tedd magadévá. Biztos jó és korszerű, ájtatos Prospi biztos tapsikol. De asszem itt most léptem :-)