Re: phiona
Ibiza Előzmény: #802665olvastad amit irtál? bipoláris agyad kivetülései..beveszed az lsd-t vagy iszol 8 KV-t oszt nyomod leirod ami felbuggyan..
izzadságszagúan szeretnél tétel lenni.. az elithez tartozni..képviselni embereket..de nem hinném erre vágynának.. KawaBazsi nagy fiú majd elmondja ha tetszik vagy nem valami..nem hinném a képviseletedre szorulna..
fogd már fel mindenki egy vélemény.. te is egy vagy a sok közül.. szánalmas ha osztályozgatsz..minősitgetsz másokat.. max egy kis szubjektiv véleményed lehet..esetleg valami kis falkát, gittegyletet hozol létre.. véd és dacszövetséggel.. de akkor már rongálod a fórum lényegét..amit nem is értesz..
nyomod a butaságot a menekültekről.. ok egy hős vagy..vittél 1db babakocsit..én meg persze a szivtelen.. Én aki azt mondom a menekülteket táborokban kell tartani..biztonságban..ott biztositani a megfelelő körülményeket..azonositást követően innen intézhetnék menekült kérelmüket..csaláegyesitéseket.. micsoda fasizmus..mennyivel jobb és emberségesebb nekivágni strandpapucsban gyerekkel az auópályán gyalog..minden biztonsgi szabályt és törvényt áthágva.
szóval ekkora hüjéne nézed a németeket.. kell 1millió ember képzettség szűrés nélkül, gyertek oszt meglátjuk.. Ez azért jelentős butaság mert ezt simán megoldhatnák.. kiirnak németek egy pályázatot 1millió munkahelyre..a világ minden pontjáról lehet pályázni.. szted egy év alatt nem lehetne betölteni?.ráadásul nagyrészt azonos kultúrkörből..hiszen euban jelentős munkanélküliség van.. pl spanyoloknál a 30év alattiak 40-50%-a munkanélküli.. Már irtam párszor az alja munkákra - mint angoloknál- ott vannak a külföldiek. a szemetesek vagy lengyelek vagy feketék.. simán megoldható. 2x5év próbaidő utána kérheti állampolgárságot.. ha beilleszkedett hasznos tagja a társadalomnak akkor isten hozott..téged és közvetlen családodat..nem pedig az egész kompániát.
Tudod..kötelességekkel nyerhetőek a jogok..
Igen..bizony..most a neoliberálbolsevikok nekimennek a világnak..a megszokott rendnek.. volt már ilyen kinövés..pl a fasizmus.. egyszer elmúlik..
A szövetségekkel is gondjaid vannak..EU az egyenlő felek szövetsége.. amiben nemzetállamok vannak..egy közös érdek mentén szerveződve.. most ez a két irány van.. európai egyesült államok..és a nemzetállamok szövetsége.. nem bonyi első az nem életképes.. mert eltérőek az érdekek..a fejlettségi szintek és adottságok..