Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #797283Szerintem a legextrémebb esetben ez a történet hatósági személy elleni erőszak és annak is a legenyhébb ítélete ami nem tudom 2 év 3 év vagy mennyi és az is felfüggesztve. De még ezt is nagyon erősnek érezném , és erőltetettnek tekintettel az ottani körülményekre.
De , hogy terrorizmus 10 év az elképesztő, és én szégyellném magam annak a rendőrnek , ügyésznek , bírónak a helyében aki ehhez a nevét adja , és nem mondja azt, hogy na elmentek ti a sunyiba a koncepciós pereitekkel együtt, és nem teszi le a billentyűzetet azonnal, hogy a viszont nem látásra és adja más a nevét ehhez az eljáráshoz .
A másik része mikor egy politikus netán adott területen hatalommal is bíró politikus rögtön kimondja az ítéletet terrorizmus. Ez nem kényszerítése az állami szervnek? Mikor a hierarchiában felette állók akik a munkaviszonyáról dönthetnek közvetve közvetlenül lenyilatkozzák, hogy terroristákat fogtunk? Merjen utána úgy vizsgálódni, ügyészkedni stb, hogy nem terrorizmusért történik vádemelés. :) Merjen egyébként, de hát nyilván ez nem így működik mert pici az ember nagyon. Ezzel akkor nem kényszerítették egy bizonyos irányba? Dehogynem kényszerítették, nem csak kődobálással lehet kényszeríteni, szavak ereje nagyobb lehet sokszor, és máris terrorizmus gyanú felmerült az illetékes elvtársaknál, a törvény szerint, gumijogszabályt lehet így is csavarni. Sok minden lehet még Pelikán elvtársból ha nem vigyáz magára. :) Még terrorista is lehet belőle olyan jogszabály alapján amit ő akar ráhúzni másokra.
Nem csoda ennek az ügynek ilyen nemzetközi visszhangja van azért erre sokan felkapták a fejüket a világban.