Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Elszállt az egész, de nyomtam egy copyt rá...huhh

prospero Előzmény: #779837

"Ahogy mondtam továbbá, hogy a muszlimok lesznek leginkább szívatva, ök lesznek az áldozati bárány, mint a zsidók korábban.

Tehát akkor én nem gondolkodtam el, hogy a németek ezt nem fogják hagyni? Dehogynem.

Ahogy ezért mondtam, amikor ebben a totyikban ment a pánik, hogy muszlimok leszaporodják az EU-t, hogy egy fenét.

Korán jött a válság, nincsenek elegen, és lesz reakció (azaz ütve lesznek, és 10% kisebbségnek nincs esélye lenyomni a 90%-ot)

Mindenki abból indul ki, hogy minden marad változatlanul, és akkor minden évben jön egy millió migráns. Fenét, betelik a pohár gyorsan és jön a reakció - a politikától is meg a lakosságtól is.

Ahogy azt is elmondtam a legeslegelején, hogy hiba a migránsokat beengedni, különösen muszlimokat."

prospero Magyarország topikban: "ha úgy tetszik a pápa feladta a lehetetetlen feltételt: fogadd be ellenségedet a hazádba, házadba."

tőzsdenyul gúnnyal: "Már egyenesen lehetetlen? Sokat segítesz a te féle kereszténység megértésében."

Folytasd kérlek. Sokat segítesz annak megértésében, hogy miért lehetséges. Sőt lesz Gyurcsány performansz is a migránsok befogadására buzdítva. Remélem ott leszel és nemcsak jelentkezel befogadónak, hanem ténylegesen be is fogadsz, csak a hitelesség kedvéért.

tozsdenyul idézve "Ahogy ezért mondtam, amikor ebben a totyikban ment a pánik, hogy muszlimok leszaporodják az EU-t, hogy egy fenét.

Korán jött a válság, nincsenek elegen, és lesz reakció (azaz ütve lesznek, és 10% kisebbségnek nincs esélye lenyomni a 90%-ot)

Mindenki abból indul ki, hogy minden marad változatlanul, és akkor minden évben jön egy millió migráns. Fenét, betelik a pohár gyorsan és jön a reakció - a politikától is meg a lakosságtól is."

Fenét, nem fog változatlanul maradni semmi:

"Amennyiben az Európai Unió még mindig nem ismerte fel, hogy a következő évtizedekben Európát óriási migrációs hullámok fogják elérni, akkor a saját polgárai ellen vétkezik. Migrációkutatók 250-400 millió fő közötti afrikai Európába utazását vetítik előre" – írta Erika Steinbach, a német kormányfrakció emberi jogi és humanitárius segítségnyújtásért felelős szóvívője Orbánnak.

250-400 millió fő, csak Afrikából.

Lehetséges. Persze. :-)!

(Ps. Magyarország topikban folyó vitánk nincs még lezárva, később válaszolok.)