Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Elszállt az egész, de nyomtam egy copyt rá...huhh

tozsdenyul Előzmény: #779831

Legkésöbb 2011 óta mondom, hogy mindenféle polgár- és más háborúra/összecsapásra készülhet néhány éves távon európa, szeparatista, vallási, etnikai, nacionalista -republikánus (ez a magyar) jellegüre egyaránt. Akkor még híre sem volt migráns válságnak.

Hányszor leírtam ide is.

elöregondolkodás :)

Ahogy mondtam továbbá, hogy a muszlimok lesznek leginkább szívatva, ök lesznek az áldozati bárány, mint a zsidók korábban.

Hányszor leírtam azt is.

Tehát akkor én nem gondolkodtam el, hogy a németek ezt nem fogják hagyni? Dehogynem.

Ahogy ezért mondtam, amikor ebben a totyikban ment a pánik, hogy muszlimok leszaporodják az EU-t, hogy egy fenét.

Korán jött a válság, nincsenek elegen, és lesz reakció (azaz ütve lesznek, és 10% kisebbségnek nincs esélye lenyomni a 90%-ot)

Mindenki abból indul ki, hogy minden marad változatlanul, és akkor minden évben jön egy millió migráns. Fenét, betelik a pohár gyorsan és jön a reakció - a politikától is meg a lakosságtól is.

Ahogy azt is elmondtam a legeslegelején, hogy hiba a migránsokat beengedni, különösen muszlimokat.

Csak a háborús pszichózisban nem jut át, mert miazhogy én nem ugyanazt az egyszemü nézöpontot szajkózom, mi ez az árnyaltság :)

Miért mondtam 2011-ben hogy szétesik Eu és egymásnak esnek? Mert válság jön és akkor ilyen az emberi természet. Föleg, ha rakják alá a gyújtóst kis maffiavezérek, a'lá piktor.

Tudtam, 2011-ben hogy migráns válság lesz? Nem. De az csak katalizátor. Ha ez nincs, akkor vannak a zsidók, a baszkok, a julis meg a maris bünbaknak és gyújtogatási alanynak.

Onnantól hogy migráns válság, egyértelmü hogy ök lesznek a bárány, aki bennég a sátorban, az üzletben.

Mi az oka? Az emberi természet, amit ha tüzelnek aljasul, akkor lángra kap.

Miért ez a háborús pszichozis, ahol nincs értelmes vita sem? Hát tényleg miért? Háborúban vagyunk a migránsokkal?

Tudtommal egyszer csúnyán benéztek az ablakon. Mi viszont párat azért már elvertünk. Jobb a megelözés, preventív csapás :)

Szóval látni, hogy mik a folyamatok, látni hogy ezt hol katalizálják totál ostoba vezírek, mert a végsö kérdés: ok, ez a folyamat, tudjuk mi a vége - arra nekünk hogy is kellene készülni? Túlélni?

Nemcsak a mára kellene elöregondolkodni.

Miközben vívjuk a hösies mai csatákat a migránsokkal, ki gondolkodott el azon, hogy de mi a következö két lépés a sakktáblán?

Szerkesztés vége :)