Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Koffein Előzmény: #779823

A kávéfőzést, majd én megoldom, nem mindenki tud jó kávét főzni :)

A német gyújtogatás el van ítélve, de azt is látni kell, hogy ez egy üzenet az illetékes német vezetők fele. Természetesen keressék fel, ítéljék el a gyújtogatókat. De ez egy üzenet, a "wir schaffen das" elitnek, hogy lehet nekik sikerül odafent, amíg a népet fosztogatják, a nőit, gyerekeit erőszakolják az újonnan érkezett migrik, addig a nép semmit nem lát, érez ebből a nagy wir schaffen das.ból.

Azon nem gondolkodtál el, hogy egy olyan kultúrkörben, ahol a felsőbbrendűség benne van a levegőbe, ezt sokáig nem fogják hagyni?

Én tudom mire gondoltam, gondolom te is tudod, hogy mire gondoltál, amikor a sínekről beszéltél, én linkelni tudom, de a kérdés, hogy te tudod-e linkelni, az általad megemlített sztorit? Mert ilyen esetre nem emlékszem, hogy egy férfit megvertek, majd bevágták a sínekre, de attól, hogy én nem találkoztam a sztorival, még megtörténhetett. :)

Az előre gondolkodás, még jóval 2015 előtt lett volna, amikor felkészült volna az EU, mert azt senki ne mondja, hogy a frontex, a titkosszolgálatok, a határvédelem nem tudott erről a problémáról. Eltelt 2év és ott tartunk, hogy még mindig nincs egy közös európai határvédelem. Ki a hibás? Az a kisember, aki nyugodtan akar élni, vagy a politikusok, akik hagyják, hogy Szíriába, vagy ne menjünk messzire Ukrajnába háború dúljon és jókat rötyög mindezen? Vagy fogjuk arra, hogy akinek tele lesz a töke, majd cselekszik olyat, amit alap esetben nem tenne... oszt eljutunk odáig, hogy feltegyük a kérdés, ki a felelős mindezért? ki? szerinted ki?