Re: nincs cím
Koffein Előzmény: #731496én is erre gondoltam, hogy valaki odaszólt, hami amúgy is bajnok lesz, adjunk meg rosbergnek a hazai győzelmet, ha már monacóban nevelkedett... :)
a versenyt majdnem végig aludtam, de ez a verstappen gyerek felébresztett, vettel háta mögött úgy tolta, mint a nagyok, majd az idióta francia megviccelte... annyira ösztönből tolta, és játszotta ki az esélyeit, ahogy még soha nem láttam egy versenyzőt se... talán a jövő sumija, ha megfelelő autóba kerül... :)
kemény szavak a vén rókától :D
Bernie, melyikükkel ragadnál be inkább egy liftbe?
Ecclestone: Nem tudom. Talán Nicóval könnyebb elbeszélgetni, mint Lewisszal, mert Lewis a tőlem távol álló dolgokról szeret beszélni. De ha az F1-ről van szó, nagy rajongója vagyok Lewisnak, mert szuper képviselője a sportágnak. Pusztán üzleti szempontból… bocs, Nico, hogy ezt kell mondanom, de nem teszel jót az üzletemnek.
Rosberg: Várj csak! Ez kemény kijelentés!
Ecclestone: Keményebbnek hangzik, mint amit valójában jelent. Sajnos a német szurkolók nem álltak melléd. A Német Nagydíj törléséből is kitűnik, hogy Németország pocsék piac a Forma–1 számára. Ezzel szemben Lewis egy hős az Egyesült Királyságban. A britek imádják az F1-et. De Sebastian (Vettel) sem tesz sokat az F1-ért. Az emberek alig ismerik fel őt az utcán.
http://www.telesport.hu/2015/05/24/kemeny-szavak-ecclestone-rosberget-es-vettelt-sem-kimelte/