Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Netmaster Előzmény: #657121

Na jó, a nagykörutas vitát most zárjuk rövidre, mert baromira nincs kedvem a hülyeségeiddel vitatkozni, és semmi köze a lényeghez. Házi feladatként elgondolkodhatsz rajta, hogy ha már a budai összeköttetéssel együtt tervezték, és el is készült a híd és a Margit körút, ugyan miért nevezték akkor is csak a pesti szakaszt Nagykörútnak. Fogas kérdés, ugye? :) Továbbá még egy jótanács, ha bárhol Nagykörutat olvasol, jobban jársz ha nem a budai oldallal együtt értelmezed, mert különben csúnya meglepetések érhetnek. Itt a vége.

Visszatérve a kerékpáros közlekedésre, baromira nem mutattál meg semmit, egy utat össze tudtál szedni, de még az sem kerékpárút(sáv stb.) volt ám, mert a Dohány utcában nincs ilyesmi. Erre én a helyedben nem lennék büszke. Erre még pattogsz, ha valaki esetleg más pontok közt szeretne közlekedni, vagy érinteni. A Nagykörúton a kerékpáros forgalom is elég nagy, és szerintem az emberek más útvonalakat is be akarnak járni azon keresztül, mint amire az eddiekben oly büszkén verted a melled. Ez van.

Amíg csak mutatóba tudsz kerékpárutakat említeni, addig a budai közlekedéssel is felesleges példálóznod, mert ott sincs több. Ja, hogy a Margit hídtól a Széll Kálmán téren át vezető szakasszal jössz sokadjára. Tudod, ha nekem át kéne tekernem fél Budapesten, aminek kb. a tizedén lenne alkalmas kerékpárút a környéken, engem se nagyon érdekelne, mert a maradék szakaszon úgyis az autók közt kell túlélnem.

A Margit hídon zseniálisan kialakított kerékpárosközlekedéséről röviden ennyit:

Egyébként a bicajosok pont ugyanúgy járulnak hozzá az utak kialakításához, mint a gyalogosok (viszont kerékpáros közlekedésre eddig filléreket költöttek Budapesten). És milyen szabálydiktálásról okoskodsz? Baromi nagy luxus lehet, hogy ne legyen életveszélyes a közlekedés a városban.