Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #576139

Szerintem némi feledékenységre ad okot számodra, hogy ezért cserébe le kellett építeni jópáér iparágunkat, le kellett rombolni a gyáraiknkat és át kellett adni a vámbevételeket, valamint le kellett mondani a hazai áruk védelméről, ebbe beleértve a mezőgazdasági szemetek korlátlan behozatali jogának átadását is.

Én egyáltalán nem érzem úgy, hogy összességében jobban jártunk volna ha a pénzügyeket nézem. Tekintettel pedig arra, hogy mi is befizetünk MÉG A FENTIEKEN FELÜL is a közös kasszába, abba, amiből egyenesen azokat támogatják, hogy errefelé még versenyképesebben tudják a szemetet teríteni, akkor én is kezdem úgy érezni, hogy elmehetnek a p*csába, ha pont velünk szívóznak, miközben a saját portájukon semmiféle rendet nem tudnak tartani.

Ja igen, mondtam már? MI SEMMIFÉLE SEGÍLYT nem kértünk. Ez nem cigányland, bármennyire is szeretnétek így bemutatni, hogy segílyezni kell az országot.

EZ arról szól, hogy az asztalra csapunk, hogy ha egyszer ez egy közösség, amiben JÁRANDÓSÁGOK VANNAK és abból eleve aránytalanul kevesebbet kapunki, miközben aránytalanul nagy bevételektől esünk el, akkor az a minimum, hogy ne így bánjanak velünk, és adják meg azt, ami a szabályok szerint JÁR NEKÜNK.

ELÉG A SZOLGALELKŰSÉGBŐL!