Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Büdös a hitel

Előzmény: #538640

"Ebből látszik, hogy nagyon nem vagy képben a BÉT "T" (tolvaj) kategóriás részvényeivel kapcsolatban."

Dehogynem. Hát éppen azt írom, hogy néhány szerencsétlen sorsú komolyabb részvénytől eltekintve az egész BÉ-T kategóriás. Éppen ezért nem értem, hogy azen mit csodálkoztok, vagy mit emlegetitek a PSZÁF-ot, ha komolyan vennénk a pénzügyeket, akkor talán 10 részvény maradna tőzsdén, de az meg egyrészt a BÉ-T-et sem tartaná el, másrészt annyiért az egész szerencsejáték társaságot nem érné meg fenntartani.

"Itt nem csak a mérlegről van szó, és ha ilyen felületesek az E-Star ismereteid, akkor mi a jó francnak írsz Te ide?"

Mire tetszik gondolni? Én azt írtam, hogy jelen pillanatban BIZONYÍTANI csak annyit lehet, hogy nincs mérleg. Ez viszont számviteli fegyelem megsértése, ami nem bűncselekmény és a legkevésbé sem PSZÁF hatáskör. Az összes többi csak hallucináció, vízió, ami egyébként bár valóban a mérleghiányból következik, DE egyáltalán nem bizonyítható agymenés mind részleteiben, mind összességében. Még egy megalapozott gyanút sem tudnál összehozni, akkor meg miről beszélsz?

Én pont azt írtam, hogy JELEN pillanatban, végigolvasva a hozzászólásokat, kétféle álláspont van, az egyik szerint minden rendben a cég remekül működik, a másik szerint meg csődben van. Most őszintén, ha te lennél a "hatóság", akkor mit csinálnál? Egy magancég, magánszerencsejáték, magánemberek pénze, nincs kihatása a cégen kívülre, nincs sem társadalmi, sem gazdasági vonzata, mibe szóljon bele a PSZÁF? A figyelmeztetések, felszólítások kimentek, amig a határidők le nem járnak, addig HIVATALBÓL semmit sem tehet. Ahogy pedig írtam: Feljelentést senki sem tett.

A tények ezek.

"Szerinted azért, mert a tőzsdén csinálják, akkor már ez a lopás legális?"

_detailpage#t=407s