Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza

amíg lósz@r van veréb is van..mondja a magyar.. hetente 3-4 telefont kapok teljesen idegen emberektől akik havi 30% hasznot akarnak rámtukmálni.. ráadásil szivességből..1%alatti jutalékért..csak az én hüje makacsságom áll a meggazdagodásom útjában..

a lényeg ha valaki tud egy tutit az csinálja nyomja és gyártja a pénzt.. csöndben halkan..minél később legyen populáris..mert ha már sokan csinálják akkor az rendszerint már nem sokáig üzlet..

tehát csodák nincsenek..csak igérvények..ezt tudják azok is akik különböző rendszereket kitalálnak..nekik a legyek hordják össze.. sok kis veréb..mert a jutalék a tuti nem a kereskedés..ebből élnek a brokicégek..bux vagy nyersz neki mindegy..besuppan a jutalék...ha napi aljon liqvidál az már csak hab a tortán..

Az aranyláz idején kevés bányász gazdagodott meg de a rájuk települt kereskedők mind..persze akik időben ébredtek..

fiatalok csak egy eszencia az élettapasztalatomból. teljesítmény nélkül nincs pénz..ez lehet tudás vagy kemény fizikai munka.. rendszerint a kettő együtt..az alkalmazott tudás (hozzáadott érték) és a kemény munka kettőse az ami eredményt hoz.

pl megtervezel egy elektromos áramkőrt.megveszed alkatrészeket felprogramozod és ez többet ér mint a benne lévő anyag és a járulékos költségek..persze ha el tudod adni és elötte felmérted a piacot. Vagy veszel egy lakást kifested átrendezed kidíszíted és a végeredmény többet ér mint az anyagkötség és munkadíj.

Lehet pénzt keresni kaszinóban/vagy kaszinószerűen, piros páros 32.. rax a pirosra a párosra a 32re a 16- ra oszt a többi nem rajtad múlik..

A tőzsde sem sokkal több mint szerencse..mert az eredmény nem rajtad mólik.. vannak technikai szintek.."olcsó" árak.. itt lehet vásárolni..de a végső eredményre semmilyen befolyásod nincs..

Lehet pénzt keresni bűnözéssel: ez lehet lopás csalás stb.. a lényeg egy magas kockázatot vállalsz belerax egy tudást vagy/és egy erőt és az egyik oldalon ott van a kiemelkedő eredmény..a kockázati oldalon pedig ennek az ellentéte az alap jogaid csorbítása a szabadság a jogaid a saját döntés lehetőségének elvesztése esetleg az életed veszélyeztetése a konkurencia által. kemény pálya nagy lehetőségekkel és a high&low élményével.

az élet szép és pont ettől.. a döntésed lehetőségétől.. ezért a legfontosabb az egészség a többi az játék...halálos játszma..mert a játék végén ott az exit.. a játékidőt kell értelmesen kitölteni.