Re: nincs cím
slaydo Előzmény: #481697Én egy dolgot említenék meg mindenkinek: Ha egy hete kiveszem a pénzem, a kezdeti pénzem több mint duplájához jutok hozzá.
Ezzel csak arra szeretnék rávilágítani, hogy nyerhettem volna az ügyön (akár mások kárára, hisz margint volnhattam volna ki) Nem volt tiltott a pénzkivétel soha, a 3 hónapos rendszer bevezetése az én POA nyomtatványomon még pl nem is volt rajta. Ha előbb kiveszem, most kétszer annyi pénzem lenne, mint volt. Ha nem vagyok mohó, ha megelégszem azzal, hogy csináltam 4 hónap alatt 100%-ot, és kiveszem, akkor most hátradőlök, meglepődve hümmögök, de megvagyok. A lehetőség a nyerésre ott volt. Én ismerek olyat, aki 2 hete kivette, mert azt mondta, hogy ekkora kockázat mellett ilyen pici hozammal, ami az utóbbi időben volt, nem éri meg (teljesen logikus gondolat, és nem belsős, külsős, én hoztam). Most otthon ül, az orra alatt elmormogja hogy "én megmondtam, én éreztem", és bámulja a 2 dollárját, ami 4 hónapja még csak 1 volt.
Nem azt a pénzt raktam bele, amiből élek. Felraktam a rulettre, és vesztettem. Azt hiszed, nekem a 100% hozam nem tűnt hirtelen irreálisnak? Dehogynem... De rengeteg emberben munkálkodik, hogy mi van, ha most kimaradok, és megbánom? A fentebbi példából kiindulva, a saját döntéseim sorozata juttatott el odáig, hogy nem nyaralni mentem, hanem forexeztem egy kicsit. Az elejétől kezdve tudtam, hogy 100% a kockázat, és ezt így is kell eltárolni magamban. Én nem tőkevédelmes robotot használtam, nekem az elején megmondták, hogy ötöt terveznek indítani, de abból 1, max 2 bedőlhet.
Ez bedőlt. Hozzáteszem, itt csak az elv a lényeg, hogy felhívták a figyelmem, ez két irányú utca. (Hangsúlyozom, más, ha tőkevédelmes robotról beszélünk, és itt jegyzem meg, a mostani procedúra után a tőkevédelmet -és itt ismét magánvélemény következik- legendának tartom.)