Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

kelvin

Sziasztok!

Ahogy ígértem, itt a történet. Itt a levelezésem egy érdekelttel.

A biztossal kezdem,amit megtapasztaltam: tavaly szeptemberben nyitottam számlámat az ismerősöm /számlakezelő/ segítségével.Bíztam benne,hiszen elég régóta ismerjük egymást és ezek után is azt mondom: nem egy inkorrekt emberről van szó. Szeptemberben,októberben meglepő szép eredményeket hozott.500 dollárral szálltam be és napi átlagban 8-10 dollárt kerestem.Szimpatikus volt a kereskedési stratégiája: kb. napi átlag 100-max 300 kötést bonyolított le apró centecskékből összeállva.Kb. 100 kötésből csak 5 db tétel volt mínuszos.Decemberben már kevesebbet kötött és egy kicsit több mínusszal,mint eleinte,de nem estünk kétségbe.........vannak rosszabb időszakok.Januárban hívtak telefonon azok az emberek,akik általam kerültem a rendszerbe..........itt hozzátenném: nekem semmi hasznom nem származott belőle,profitot nem kaptam utánuk,csak azért szóltam ismerősöknek hátha segitség lehet.Én mindenkinek elmondtam: csak annyi pénzt tegyenek kockára,amit ha másnap elbuknának nem borítaná fel az életüket. Szóval januárban már több érdeklődő telefont kaptam.Valószínű a kevesebb profit miatt. Nagyon sok ember csak 500 dollárral szállt be, de volt olyan,aki 10.000 dollárt is megtudott kockáztatni és a profitot látva még 20.000 dollárral növelte számláját. Januárban elég sokszor hívtam ismerősösömet /számlakezelőt/,de már nagyon ritkán vette fel a telefonját.Több ismerősom hívására nyíltan felvállaltam,hogy nem tudom mi történik és ha gondolják vegyék ki pénzüket,mert sikertelen telefonhívások miatt nem tudtam pontos tájékoztatást adni.Az általam bekerült emberek fele kilépett a mam számlából.Februárban már alig történt kötés,egy hét alatt kb.napi három napban 20 centecskék jöttek és kedden bedőlt az egész rendszer. A kedd délutáni bedőlés észrevétele után azonnal felhívtam ismerősömet,de sokáig nem vette fel telefonját,majd három óra eltelte után visszahívott. Nagyon nyugodtan válaszolt kérdéseimre.Tőle tudom a következő információkat: Véglegesen összeomlott az általa kezelt rendszer,hivatkozott a nagyon sok kilépőre, a kevés margin szintre ami miatt lezárta a rendszer az összes nyitott pozícióját.Hibáztatja a Tadawult is,állítólag inkorrekt dolgot követtek el.Én másnap reggel felhívtam a Tadawult és érdeklődtem mit tudnak mondani a bedőlt számlámról.Egy hölggyel beszéltem,aki a következő tájékoztatást adta: A számlakezelő kevés margin szintje miatt lezárták a rendszert és végérvényesen elveszitettem a pénzemet,tőkevédelmet nem garantáltak. Elmondták: ők nem rendelkeznek jogosultsággal,hogy bármiféle más információt kiadjanak,de fordulhatok panasszal ahhoz a külföldi céghez,aki a poán szerepel. Aznap sokan betelefonáltak és tudomásom szerint mindenki nagyon hasonló tájékoztatást kapott. Én nem tudom megitélni ki és mikor,hol hibázott ................ezt rábiznám a szakemberekre,de az is lehet soha nem fog kiderülni a valódi igazság. A számla megnyitásakor elhangzott, ismerősöm máshol is futtatja ezt a robotot,de hogy melyik cégnél és számlán,azt nem árulta el.

Nem megerősített forrásból tudom, hogy állítólag és hangsúlyozom, hogy állítólag ez a rendszer ugyan az, mint a Béta robot. Na most ez vagy igaz vagy nem.

A számlakezelő cég

IRBENIS LTD

bejegyezve: Republic of Seychelles

Jelenleg több oldalról is vizsgálják az ügyet, keresik a felelőst. Egyik fél állítása szerint a Tadawul, másik szerint a számlakezelő hibázott. A Tadawul azért hibázott a Tadawul, mert nem vehették volna ki az ügyfelek a teljes pénzüket csak egy részét. Ha ezt helyén kezelik, akkor nem történt volna meg a bedőlés.

Annyit tudok még, hogy jelenleg magyar és ciprusi ügyvédgárda vizsgálja az ügyet. Hogy mi lesz a folytatás illetve a történet vége, hát nem tudni egyenlőre, de a vagyonkezelőnél elég optimisták és bizakodóak.

Egyenlőre ennyivel tudtam hozzájárulni az ügyhöz.

Itt a POA: http://www.imagebam.com/image/2c690c176126320