Re: nincs cím
Fxpeti Előzmény: #457085"Ezt a partnerképzésen kiokított, MLM rendszerben jutalékot kapó, minket beszervező partnerek fújják"..
Kedves Peggy...
Először is hagy osszak meg veled egy gondolatot, mert ma ráakadtam erre a topikra és majd hanyatt vágtam magam a sok igen nagytudású szakértőktől, és az agyatlan hozzászólásaidtól.
Azt hiszem sem téged, sem mást senki semmilyen rendszerbe nem szervezett be. Azt hiszem nem állt melletted egy 140 kilós kigyúrt ukrán vadállat egy géppisztollyal a kezében, hogy márpedig neked mindenképpen forex számlát kell nyitnod és azt a qxxl-nél kell kezeltetned. NEM!
Te is egy ugyanolyan kis kretén nagyravágyó és kapzsi gyökér lehetsz mint itt mindenki...ebbe beleértve magamat (mert ugye nekem is van qxxl-es számlám)...elnézést a többiektől..és ugye akinek nem inge. (aki nem az annak a bankban van a pénze 4%-ért)
Neked ugyanolyan csábító volt az ígért havi 3-5% mint nekem vagy bárki másnak, és akkor amikor januárban elindítottad a számládat majd októberben azt láttad, hogy több mint 40% a netto hozam akkor érdekes módon senkinek nem járt a pofája. ( bocs, hogy ilyen alpári módon írok, de habzik a szám).... Bakker hívd vissza a pénzed és tedd be OTP részvénybe.
Amikor nincs kereskedés és a hozam is kevesebb 2,3% 2 hónapra, akkor mindjárt mindenki okosan, ügyesen elmagyarázza, hogy ez szar, ez nem jó, nem működik...
Igen, a qxxl nek vannak "jóakarói" mert termelt, méghozzá igen szép eredményt, és vannak páran akiknek ez babrálja a csőrét.
Bárki aki fikázni akarja, nyugodtan vegye ki a pénzét és kereskedjen saját maga. A Többiek, meg majd jól megszívják, ahogy a lenti szakértésben elhangzott....de az is lehet, hogy mégsem. Majd kiderül.
Ezenkívül azt hiszem mindenkinek 30% a kockázata!! Hány veszteséges napot zártatok?
Ha ennyire szar a qxxl, akkor miért nem haggyátok abba a kereskedést a számlátokon?
Tudod, nekem igen szép számmal van ügyfelem. Érdekes módon mindenki elégedett, főleg azért mert nem a te vagy az ő pénzéből kapok jutalékot, és főleg azért mert senkit sehova nem szerveztem be. Mindenki tisztában van azzal, hogy ez kiemelkedően kockázatos befektetési forma. Vagy neked ezt nem mondták? Felnőtt emberek eltudják dönteni, hogy amit vállal a magas hozam reményében az neki belefér e a kockázat tűrő képességébe vagy sem.
Persze, ahogy a szakik írják, "hogy összedől a piramis" akkor majd futunk a pénzünk után. Igen akkor majd futok...de ezt vállaltam. Addig meg maradok egy kapzsi kis pöcs (veletek együtt) aki reménykedik a magas hozamokban.
Na, jó kereskedést és agymenést!