QXXL
sys01010Üdv Mindenkinek!
Ismerősöm tanácsára szeptember közepe óta van QXXL által kezelt kettő MAM számlám (alpha-beta). Jelentős, tőzsdei kereskedésre alkalmas összeg szerepel mind a két számlán. Gyakorlatilag ami ez (tudom rövid) idő alatt történt, az gyakorlatilag egy nagy nulla. Az általatok korábban írt több száz lezárásból én kb. 3-4 lezárást láttam, Ez idő alatt (2011.09.20.-a óta) alpha számlán 28 trade volt, melyből 2 mínuszos lett, a béta számlán 20 trade volt, melyből kettő mínuszos. Jelen ideig 17 kereskedési nap alatt, alpha 1,45% nettó profitot, míg a beta 0.55%-os nettó profitot ért el. Tudom és értem, hogy a megadott, tervezett hozamot éves átlagban kell érteni. De ennyire gyenge hónapból nem tudom, hogy van-e felfelé vezető út.
Nem értem, hogy hogyan lehetséges, hogy van, akinek köt, van akinek nem. Rendben van, hogy több MAM számla van. De hogyan lehetséges, hogy az ismerősöm több különböző időpontokban (gyakorlatilag március és augusztus közötti időkben) létrehozott számláin és az én számlámon is mindig ugyanakkor vannak kötések, sőt még a mínuszosok is azonosak.
Több, mint valószínű, hogy a "robotok" martingale stratégiában dolgoznak. Rendben. De, hogy az elmúlt időben szinte mindig rossz irányban indulnak. Kérdem én, hol van a több robot, meg az állandó 24 órás szakértői csapat. Mi lenne akkor, ha alapvetően nem ilyen, gyakorlatilag nyerésre ítélt (korlátlan pénz és korlátlan idő megléte esetén) stratégiával dolgoznának.
Ja és még valami, amire sehonnan sem kapok választ. Egyértelmű, hogy a QXXL mögött magyar emberek állnak. Miért nem szerveznek Magyarország területére is képzési napokat?
Ne értsétek félre, én hinni szeretnék ebben az egészben, és azért is tettem bele pénzt, mert több oldalról meggyőződtem ,hogy működőképes a dolog. Az én problémám ott van, hogy kezdem azt látni hogy az eddig jól működő dolog kezd kiégni, csakúgy, mint az összes robot kb. 6 hónap után.
Ha esetleg olyan dolgot írtam vagy kérdeztem meg, ami a tudatlanságomból adódik, akkor előre is elnézést kérek.