Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Válaszok

Peggy01 Előzmény: #428082

Szevasztok! Én is robottal kereskedem és szeretnék időnként csatlakozni hozzátok, véleményt megosztani, segítséget kérni. Bevallom, hogy nem értek a devizatőzsdéhez, a részvénytőzsdére és a befektetési alapokra van némi rálátásom. Ez a robotos kereskedés nekem nagyon kényelmes, mert elfoglaltságom miatt sem tudnék önállóan kereskedni.

kratya!

A szeptembered hogy alakult?

Az alfa nekem nettó 2,78% a béta pedig 2,82%, kb. ugyanannyi pénz van mindkettőn, így átlag 2,8%. Ez igencsak alatta van az ígért hozamoknak. A bétánál a 22-ből 9 napon nem volt kötéslezárás, pedig az állítólag kockázatosabb, "vakmerőbb". 4 jó nap, a többin 1-2 kötés.

Valahogy az az érzésem, hogy nem működnek mindig a szerverek. Te, és itt többen manuálisan is forexeztek, -én kicsit sem értek "még" hozzá-, ezért kérdezem tőletek, hogy elképzelhető, hogy ennyire nem megy, úgy van ahogy attiati írja, hogy csak egy irányba tud menni, vagy nem mindig működnek a robotok? Az augusztus nagyon jó volt, az alfa 6,56%, a béta 8,68% netto hozamot produkált. Már csak az adózást kell figyelembe venni.

Írtam neked 2-3 hete üzenetet, az adó kiszámításával kapcsolatban szeretnék egy-két kérdést feltenni, illetve megerősítést kérni.