Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Új aranykort hoz a gyenge forint a Balatonnál

Hathor Előzmény: #29431

Nem mélyültem a vita tárgyába, de eszembe jutott egy gondolat.

Nekem is óvodába járnak a gyerekek és nagyon nehéz bejutni az óvodákba. Mi állami óvodába járatjuk a gyerekeket, mert mi is oda jártunk és ember lett belőlünk, egy kicsit kezd sok lenni nekem, ez a sok különcség, legjobbra törekvés. Járjon csak normális hétköznapi gyerekek közé a lurkó. A felső tízezer gyerekei, már most túl vannak terhelve. Mindenhova járatják őket. Már 5évesen olvasnak, sőt angolul is beszélnek. Nekem más a célom. Éljen, mozogjon, sportoljon a gyerek, ne legyen sznob, ne nézze le a kisebbséget, szegényebb réteget.

A kerületi iskolák között erősek a Herman Ottó iskolák, amolyan menő helyek.. Mi is oda akartuk vinni a nagylányunkat -most jelentkezünk általánosba-, de rájöttem minek? Halálra nyúzzuk a gyerekeket.. így beírattuk egy jobb, de nem a legjobb iskolába.. egy erős közepes általános suliba.

Az oviba mi is visszük a tisztálkodó szereket, havonta félévente. 25 naponta gyümölcs és zöldség felelősök vagyunk, amikor viszünk be zöldeket a csoport részére. Nagyon rossz helyzetben vannak az ovik.