Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

KawaBazsy

Most jöttem csak haza (végre megnéztem az Avatart Imax-ban), látom a piacon nem volt semmi (790-en álltam Matávért, 95-ig jött le a rohadt), úgyhogy ez a topik pörög. Lassan kéne megint egy tali, ott lehetne politizálni, a jó idő miatt viszont akár vmi szép helyre, vízpartra is szerveződhetne.. :-)

Amit hozzátennék:

-Jól írják a külföldi lapok, ha a Fidesz rendbe tudja tenni az országot, akkor a szélsőséges megnyilvánulások okafogyottá válnak, s a Jobbikból lehet egy normális radikális párt.

-Biztos h Fideszes fiúk is kapartak maguknak is anno, de nem annyit, nem olyan pofátlanul, s közben kormányoztak is, ahogy kell.

-Egyre többet gondolok arra, h tkp én nem szeretnék Fidesz 2/3-ot. A legtöbb ügyre elég az egyszerű többség, arra a pár komoly dologra, amihez kell, viszont biztos meg tudja nyerni a kispártok valamelyikét. Azok nem úgy fognak politizálni, mint a komcsik, h mindenáron keresztbe akarnak tenni, h gyengítsék az ellenfelet (remélem). Viszont 2/3 esetén az ország minden baját a nyakukba varrnák akár tehetnek róla, akár nem.

-Azon is gondolkodtam, h a két új párt vérfrissítésnek jó lesz a parlamentben. Jobb tetszik, mintha az Szdsz, meg az Mdf lenne helyettük. Hátha normális pártok lesznek. Pl egy igazi szocdem párt elférne még, s akkor a komcsik mehetnének a kukába.

-A közalkalmazotti létszám csökkentéséről pedig: ugye nem az az érv ellene, h azok az emberek nem tudnak máshol érvényesülni? Máshogy fogalmazva nehogy már azért adózzak ennyit, hogy egyes lusta embereket el lehesen tartani belőle! Vazz, tegyenek szert piacképes tudásra, költözzenek oda, ahol van munka, oldják meg, mint a világon mindenütt!! Legyen már vége ennek a k.rva nagy szocializmusnak!!!