Re: nincs cím
hunnylander Előzmény: #173868Ez nem igaz. A Blogom olvasása után rá is fogsz jönni. A köznek írom, szívvel-lélekkel legjobb tudásom szerint és a szurkolói preferenciám félretevésével.
Mercis napellenző még csak nem is lehet, mert a McLaren a kedvenc csapatom, de a blogban szinte alig foglalkoztam velük, ellenben nagyon sokat foglalkoztam azzal, hogy kiszolgáljam csemegékkel az F1 iránt érdeklődőket. A McLaren-szurkolás marad a fórumokra, maradna, de egyre kevesebbet fórumozok és mivel nálam az F1-szakírás komoly tevékenység, a szurkolói viselkedés meredeken vissza fog esni.
Az idiótázással meg csak magadat minősítenéd, átfésülheted az egész blogomat, semmi sem fogja támogatni a vádjaidat. Pont az ellenkezőjét. Engem a schumacheresek is tisztelnek, mert én is tisztelem Schumachert. A kérdéses cikk tartalmát meg nem én találtam ki, hanem ezek a tények, a cím meg tárgyilagos. Semmi idiotizmus, sem rossz szándék nincs benne. Ha szereted a Forma-1-et és az érdekességeit, semmi bajod nem lehet a blogommal. A személyemmel úgyszintén, talán mindannyiunknak ugyanannak a személynek és/vagy csapatnak kellene szurkolnunk?