A különböző a-b-c-kkel kicsit összezavarodtam. Most hol tartunk a charton, melyik pont volt meg, illetve melyik pont felé tartunk?
Nem biztos, de lehetséges!
1. Fel 10.958 (csak mint lehetőség)
2. Le 10.725
3. Fel 11.074
Mi változott meg?
Olvasd már el figyelmesen.
Felfelé a-b-c korrekció megy és utána hová eshetünk, azt írtam le!
Sziasztiokok, jo reggelt!
Ha jol ertelmezem, ehhez képest mára megváltozott az elképzelés. Vagy nem jol látom?
4 órás Futuresnél figyelni kell, mert a felső Donchian vonala 10.945
Tehát, a-b-c korrekció felfelé megy most. Ha 10.887-en át tud törni, akkor elmehet 11.000 -11.034- 11.063 vagy 11.076-ig (napos Tenkan vonala) de ezt már írtam.
-------------------------------------------------------------------------
Próbálkozik, hogy áttörje a 10.887-et!
Sziasztok, jó reggelt!
Tehát, a-b-c korrekció felfelé megy most. Ha 10.887-en át tud törni, akkor elmehet 11.000 -11.034- 11.063 vagy 11.076-ig (napos Tenkan vonala) de ezt már írtam.
Most az a kérdés, hogy jó helyen megnyitott short meddig mehet lefelé! Több célpont is lehet:
1. célpont: óráson mutatom (elérésének a valószínűsége magas) mégpedig a 161.8%-os fibo 10.465-el. (elsődleges célpont)
2. célpont: hetes charton a 161.8%-os fibo 10.168-on
másodlagos cél!!!
..... és jöjjenek a lehetséges durvább célpontok.
(jóval kisebb megvalósulási esélyeivel) Korábban már betettem.
--------------------------------------------------------------------
Nem akarok rémületet, pánikot kelteni, de azért beteszem a havi chart fiboit!
38.2%-is fibo 10.295
50%-os fibo 9.275
61.8%-os fibo 8.256 (hely még lenne lefelé!)
-----------------------------------------------------------
A 9.239 a hónapos charton is szerepel, mint 38.2%-os fibo
Vicces ez a kavarás, majd jön éjjel a Twitt Tramplitól :-)) https://postimg.cc/87Gcp632
Ez valóban vegytiszta pletykának látszik, csak néztem, hogy ilyenre emelkedik. Simán lehet, hogy Trump belerondít (de lehet, hogy azért ez neki sem érdeke már).
Egypercesen el lehetett volna kapni ezt a "hírt" is, de azért nonszensz, hogy így rángatják (máskor meg semmi):
egy ügyhöz közelálló forrástól, aki azt állítja, hogy hallotta a kínai és amerikai hivatalnokok közt zajló telefonbeszélgetést.
----------------------------------------------------------------
Először is Portfólió!
Másodszor: az egész úgy hangzik, hogy:
én már láttam olyan embert, aki azt állította, hogy valaki hallott valamit, ami lehet akármi!
Majd jön Trump és azt mondja, hogy duplájára emeli a vámokat!
https://www.portfolio.hu/gazdasag/fordulopont-a-ke...
Megvan a magyarázat az emelkedésre (erre gondoltam az előbb az 1H emelkedő trendvonalról: