Közbe beért a shortom is,már csak zárni kellett :-)
Mi Activtrades UK, de van Ausztráliában is. MNB rálátás is van, Szerintem itt többen használjuk 0,5-1,5 a Spread, pánikban max 2-2,5.Van DAX hati is 3 hónapos kifutással, viszont swap nincs rá. Mi 2 éve vagyunk náluk, eddig nem volt semmi gond. Van saját felületük is, mi is azt használjuk. UK garancia természetesen van a pénzre. olvass utána, Arra számítsál olyan brókercég nincs akit nem szidnak, általában a vesztesek.:-).24 órás Angol ,Magyar reggel 9-18 ig telefonos ügyelet. Euro-Font-USA dollár amiben kereskedhetsz.. Pénzt Német Bankszámlára utalod (Frankfurt) Ennyit tudtam segíteni, De van miből válogatni.
Hát ez nehéz dolog!
Mai napig nem tudom, hogy az Angliában élő ismerőseim, miért az Ausztrál portált ajánlották, ahol nyitottam számlát.
na, most őszintén! Nyereségesebb nem??
Kár, hogy nem rövid távon kereskedtem korábban!
Sziasztok! Ez az 1 perces hullám nagyon jó, de ehhez egy szolgáltatót is tudtok ajánlani, mert nagyon magas a spread ahol vagyok akár 5, de 3 a minimum ? Akár emailbe! ivanics58laszlo@gmail.com
Hát azért ezt is szokni kell (CFD 1-3-5 perces) főleg aki nagyobb tf-en kereskedett, (H1-H4) mint én is évekkel ezelőtt, DAX certifikáttal.
1 percest nézem
gyakorlatilag 30-40-50 pont
Nagyon ritkán fordul elő, hogy nem csinálja meg az 1 perces hullámát.
Segít az 1 perces Ichimoku vonalak, hogy mikor fordul.
Már másnak is ajánlottam, de jó lenne, ha mások is kipróbálnák.
van hogy 20-30...... nyitás zárás naponta.
----------------------------------------------------------------
nem is értem, hogy miért érdemes hosszútávra nyitni.
Igaz, ehhez tényleg itt kell ülni a gép előtt!
van hogy 20-30...... nyitás zárás naponta.
ma, 11:04
tippmix Martin mellé : túladott ezért nem javasolt shortolni (megboldogult bika piacon mennie illene 4-600 pöttyöt , de a daxban már nincs bika piac) részemről long kb 870ig onnan újratervezés
nekem meg volt csak bambulás....:)
Érdekes, hogy mi írjuk be, hogy mi várható hosszú távon, pedig addig, hányszor fordítunk.
Most így néz ki https://postimg.cc/p9dGvQ7L
1-3-5 percesen az igazi. Nagyot nem is lehet bukni.
Amióta ott kereskedem megszűnt a beragadásom.
Már nem sok kéne. Péntek óta ezt figyelem, PF Elli. fórumon jeleztem. Meglátjuk mi lesz belőle, addig jó míg Trampli nem kezdi a Twitterét . 1-3-5 percesen kereskedem, nagyot nem hibázhatok https://postimg.cc/k60q8HCG