Nagy kérdőjel,hogy visszarántják-e még ...
Ha nem,akkor irány 10800 ...
Nagy kérdőjel,hogy visszarántják-e még ...
Ha nem,akkor irány 10800 ...
Jó esetben "tripla alj" rosszabb elképzelés szerint 10.920-10.950
Rocco szerint: DAX KAPUTT!!!!
https://www.godmode-trader.de/analyse/dax-bullen-g...
Ma újabb dupla alj, indikátorok a béka segge alatt. Innen fel kellene pattannia, vagy a túl mélyre jövetel miatt irány tovább lefelé?
Most milyen pozid van nyitva, hol stoppolsz?
Érdemes még ma (esetleg éjszaka) SP-ben valamit nyitni (a Portfolio Global Go-n 22:00 óráig, majd 00:00 órától van lehetőségem kereskedni)?
Ráadásul 11.209 alatti nyitás esetén (ami könnyen előfordulhat) egy "szigetet hagyunk magunk után"
"szigetforduló" ?????
Öreg hiba volt a chartom alapján nem nyitnom egy jó nagy DAX shortot 11560 alatt, pedig az MA200, MA100 és MA50 mozgóátlagok sorrendje és lefelé hajlása és az Ichimoku Kumo alj ellenállás alapján elég egyértelműen várható volt a lejtmenet.
Persze az előtte réssel felrántás elég zavaró volt, viszont az is tudott, hogy sokszor csinálják így, aztán megindítják az ellenkező irányba...
"A tegnapi beírásom is azt éreztette, hogy minek ez a száguldás felfelé, ha óriási napos piros gyertyát kaptunk."
Nagyon jó beírás volt, fel is figyeltem rá. Én is hasonló meggondolásból nyitottam az SP shortot előtte, aztán mégis hagytam kirázatni magam...
Esetleg mégis meg lehetett ma az alja és innen felfelé fog menni,
Furcsa dolgokat produkál a tőzsde.
Hatalmas száguldás felfelé a mai napon.
Ezek után a nap végén kaptunk egy hatalmas piros gyertyát.
Egy héttel később már úgy nézünk vissza a mai gyertya láttán, hogy mekkora esés volt azon a napon.
-----------------------------------------------------------------
A tegnapi beírásom is azt éreztette, hogy minek ez a száguldás felfelé, ha óriási napos piros gyertyát kaptunk.
Az Elliotthullam mai nap alapján készített elemzésében hasonlóan írja, hogy a mai alj alá nem igazán kellene mennie:
Nem figyeltem fel eléggé erre a tegnapi óriási Dojira sem, pedig nagyon gyanús volt a réssel felrántás az egekbe, a 2815-ös erős ellenállásig, és hagytam magam kirázatni egy 500 dollár nyerő poziból:
"Kicsit" bosszant.
Ha ma figyeltem volna az S&P-t, akkor az Elliotthullam szerzőjének mai elemzése alapján egy jó nyerő tradet össze lehetett volna hozni egy 2775 alatti shorttal.
https://www.elliotthullam.hu/spx-hetfo-29/
Az bosszant nagyon, hogy december 3-án éjszaka 2 óra körül nyitottam 5 CFD SP shortot 2805-ön, amit nem sokára minimális nyerőben lezártam, mert elkezdett emelkedni. Másnap reggel kb. a 2815-ös csúcsra futott, azután pedig már csak lefelé volt. Megint kihagytam egy nagyon jó nyerő lehetőséget, pedig az Elliotthullam oldalon ott volt akkor is minden leírva, ismertem, gondoltam, hogy így lesz, mégis kiléptem a nyerő shortból...
https://www.elliotthullam.hu/spx-hetvege-32/
Lehet, hogy egyszerűen csak korrigálnia kellett az SP-nek a 2600 körülről történt emelkedést (de lehet, hogy hogy most jön a nagyobb lefelé korrekció?)
11.195 alá nem kellene menni szignifikánsan, mert, akkor shortra váltunk.
---------------------------------------------------------
Nem tudom!
Nem szabadott volna 11.195 alá bemenni.
Most úgy tűnik, hogy ez törölte a longos változatot.
Ha hsz. lesz, akkor 11.000 környékéről még mehetünk fel az "e" pontra. (11.400-11.500-ra)
És mi van,akkor, hogy most már mindenki a 11k-t várja, és éppen ezért fordulunk, az általad korábban is várt 11600 irányába!