Lassan leérünk és fordulhatunk 11.477 környékére.
Először is lejöttünk az órás Kijun vonaláig, ami 11.388
Most mehetnénk fel 11.477-ig.
Utána miért írtam, hogy a lefelé irányban
Támasz: -11.349 itt a napos Kijun
-11.330 itt a napos Tenkan
Sziasztok! Igen pont most néztem, hogy még beleférne egy 11.477, majd le.
Mivel tegnap 17:35 után csináltuk meg a 11.477 -et, ezért elképzelhető, hogy ma prompt időben még egyszer felszaladhatunk megcsinálni a 11.477-et és utána esünk 11.300 környékére.
Az órás emelkedő csatornában is kellene egy kis felfelé irány még, hogy a csatorna alját elérjük.
Talán (két lehetőség)
1.) 11.400 környékéről felfelé
2.) 11.400-ról fel 11.477 környékére és onnan le réstöltésre, majd felfelé.
--------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
Ahogy vártam tegnap a 11.500 feletti szintről lejöttünk 11.400 környékére majd felmentünk 11.477-ig.
Innen, lefordultunk és folytatjuk a lefelé korrekciót.
Fordulhatunk felfelé, mert támaszok:
- 11.349
- 11.330 és esetleg 11.300 környékéról.
11.385-re figyelni kell, mert 4 órás Donchian közép
Meddig mehetünk felfelé? 11.650-11.689 kellene legalább.
Egyébbként elnézést ilyen támadó voltam,de tényleg szerdától elvágtam a talpom a ásóval,lecsúszott a papucs és felvágta 10cm -re, ez fáj, ma tudtam ide ülni a fájdalmat kontrollálva és még jobban lobbanékony vagyok, nem is írtam semmit azóta , látni . Facebbokon is elküldök mindenkit , később beszélek velük ha jobban vagyok ! Az is felidegelt mintha vmi retardált lennék úgy tett, ok tömör volt de velős ! Jót akartam vele , segíteni,mindenki mást lát több szögből ! Ok nincs rá szükség , nem is írok! Minden jót, a bocsánat kérés meg járt de félig igaz volt, ment el más ember is a Usa topikból innen, vele is nyomott Lenthor egy csatát, ok ő topikja kezelje, nem szereti ha más okoskodik itt ,tudomásul vettem ! Sok pénzt nektek,ügyes,úgyhogy segít nektek jól ! Elég kín nekem így, írni vmit is !
Furcsa dolgokat produkál a tőzsde.
Hatalmas száguldás felfelé a mai napon.
Ezek után a nap végén kaptunk egy hatalmas piros gyertyát.
Egy héttel később már úgy nézünk vissza a mai gyertya láttán, hogy mekkora esés volt azon a napon.
Ő támadott be, mit képzel hagyom magam ???! Hagyom is, ki nem szarja le ! Okoskodjon itt !
Műveltségnél tartunk, ő támadott be, talán akkor meg kérne írj máshogy, nem itt fossal éget, meg holmi pf- re hivatkozik ! Ennyit a illemről ! Te se ugrálj itt, holmi hülyeséggel ! Nem én kezdtem sértegetni, meg is védem magam ! Illem ide -oda vannak jogok,aki meg nem tisztel én se fogom,ennyit a illem-jogról , TUDOD a Ő házába se sértegessen illemtelenül ,kesztyűt húzok akkor! Kiszálltam...Pá
Magyarországon honos ez a bunkó, jogtipró,egoista birka csorda szellem azért megy oda ez a ország ahova !!! Sötét lyukba , adósságba ,tisztelet a kivételnek ,semmi tisztelet ,jog követés ctr....erről ennyit!!! Sok hülye,azt hiszi ő a király a buta egójával...nem rátok értem!!!
Mi benne a gáz ? azt tedd be, de leszarom fórum ...2009-től nem is használom ,más nickkel futok .....nincs időm,leírtam! Üdv, nem firkálok itt többet, nem jelzőzök !!!
https://forum.portfolio.hu/user/big-ebuy-eu
1758 hozzászólás