én 220pontot fogtam,mára pihi
mondtam kis pozi,mert ugra-bugra lesz ész nélkül év végéig pár nap trendekkel
Majd a lefelé korrekció után a végén felszúrhatna 11.648-ig is., ha gyors a mozgás, mert a Donchian tető itt található.
Ha esetleg lassú lenne a mozgás, akkor idővel lejöhetne a vonal 11.600 környékére.
Mármint nem állnék be venni 60-ra, ha 30-tól fordul, mindenképpen kivárnám, hogy menjen 400 alá.
Nem miattad venném újra, de te mondtad ezt a 30-at, tehát azt fogom figyelni, onnan visszafordul-e. Egyébként nem tenném, bezárt, ahol bezárt, haszon van rajta.
Köszi, ezt olvastam tőled, így az a terv, ha tényleg lemegy addig, akkor visszaállok újra mondjuk 460-ra nyitni. Vagy kiüt itt a remegéssel, amit most csinál, akkor ez van, nyerő volt a long.
Csak vigyáz, mert a mai nap leszaladhat 11.429 környékére és csak utána menne fel 11.602-re, esetleg 11.700-ra (de ez már nem biztosan ma)
Nekem is tetszene, van egy longom, ami a gap miatt sokal magasabban nyitott mint kellett volna. Egyébként 11 466-on szóval ott volt ma hajnalban az első kötés. Most van rajta stop, de jobb lenne, ha 600-on záródna. Stop egyébként 520.
Napos Ichimokun 12.458-nál már hasonló mozgást csináltunk. Akkor is felment a Kumo aljáig, majd elkezdett esni.
Most 11.602-ig megyünk és esünk lefelé?
Remélem!!!!
Ezek tényleg nem nyugszanak, amíg tönkre nem teszik az uniós brókercégeket. Lassan tényleg mindenki el fog menni, főleg ha az angolok nem vezetnek be ennyi marhaságot. Mindenki dumál a Brexit ellen, de ha van egy kis eszük, mindent úgy alakítanak, hogy az Unióból menekülők ne a távol-keletre agy ausztráliába menjenek, hanem újra a Citi-be.

Hmmmm! 11.547-nél csak beállt még egy adag short.
Csak most már essen legalább 11.429-ig.
Ha meg bezuhan, akkor nekem úgy is jó lenne.
11.539-en sikerült bővíteni, majd kiderül.
Lassú voltam: 11.543-on ment még egy adag.
09:00 után, ha itt is felviszik 11.548-ig, akkor bővítek shortot.
én 26070 dow shortot 1-et