Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#833226 olika78 Előzmény: #833225

11200-nál maradt nyitva egy 2 pontos rés, hanyagok voltak, hogy azt nem zárták be. 8700-13600 fib50-e a résnél van, azt még tesztelheti, ha lejjebb nem is akar menni egy darabig. Nagyon tartja ez a szint.

Ez egy körülményektől mentes rés, se gyorsjelentés, se osztalék időszak, semmi. Csak kapkodtak a futival.

dax

#833225 NightLord Előzmény: #833224

Az hagyján, de én shortban maradtam :) Marha jo h het kozben semmi eletjelet nem mutat, aztan hetvegen gappel kirántják.. ebbol 11500 folotti nyito lesz reggel siman.

dax

#833224 TrendMan Előzmény: #833223

Biztos ugri-bugri lesz, csak megvárják a megerősítést Ámerikából.

Reggelre már akkora ugrás lesz, hogy szinte kockázatos lesz beszálni longba.

dax

#833222 KB58 Előzmény: #833178
Csak mérsékelt emelkedés látszik a vasárnapi kereskedésben a vezető közel-keleti tőzsdéken, azaz a ma hajnalban megszületett amerikai-kínai kereskedelmi alku egyelőre ezeken a piacokon nem hozott kitörő lelkesedést. Ezzel együtt az nagyon valószínű, hogy az európai és főleg az amerikai részvénypiacokon hétfőn jelentős emelkedés alakul majd ki, mert az, hogy január elsejéről 90 nappal eltolta Trump a kínai termékekre megemelni tervezett vámot, mégiscsak fellélegzést és könnyen lehet, hogy mikulás-ralit okozhat.

https://www.portfolio.hu/vallalatok/nincs-kitoro-o...

dax

#833175 Lenthor Előzmény: #833174

Hmmmm!

11.313-nál és 11.318-nál nyomtam egy adag shortot még.

Ha, ilyen jól elvannak

- gyilkosságra felbujtó

- területet elcsatoló, hajókat lefoglaló

- már maga sem tudja, hogy kivel találkozó

-Brexit szervező stb.

akkor hétfőig itt kitörhet a "világbéke" és akkor mit kezdek a shortjaimmal?

dax

#833174 Lenthor Előzmény: #833173

már az is szégyen, hogy engedték a fényképen szerepeljen.

Rabosítási fényképész járna neki.

dax

#833172 Lenthor Előzmény: #833033

Lenthor Előzmény: #833032

nooormáááális????

Trump 1.

Mivel az ukrajnai hajókat és a legénységüket Oroszország nem szolgáltatta vissza Ukrajnának, úgy döntöttem, hogy minden érintett fél számára az lesz a legjobb, ha lemondom korábban tervezett találkozómat
- jelentette be csütörtöki Twitter-bejegyzésében az amerikai elnök.

Trump 2.

A Fehér Ház kertjében az elnök nem sokkal korábban újságíróknak még azt mondta: "nagyon kedvező a pillanat", hogy megbeszéléseket folytasson az orosz elnökkel. "Valószínűleg találkozom Putyin elnökkel. Gondoltam rá, hogy lemondom, de végül ezt nem tettük meg" - fogalmazott.

----------------------------------------------------------------------

Mondom én:

Trump 3.

Azt követően, hogy Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke először megerősítette a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel az argentínai G20-csúcson való találkozót, majd mégis lemondta, most úgy fest, egy rövid, "rögtönzött" találkozóra mégis sor kerülhet a két nagyhatalom vezetői között.

dax

#833164 KB58 Előzmény: #833140

Sziasztok!

Lejtmenet helyett az SP esetleg most akar új lokális csúcsra menni vagy innen fog nagyobbat esni?

Elvileg 4 óráson van benne egy inverz fej-váll.....

dax

#833131 Lenthor Előzmény: #833130

Már csak shortom, de azt hosszútávon tervezem tartani.

Ha emelkednénk, akkor bővítek.

Longos már csak 11.429 felett lehetne.