Az a baj, hogy ilyen rohadt oldalazós hullámokat akarunk kereskedni és ez nem mindenkinek megy. Lenthor tudja csinálni, nekünk kaszinó.
Az a baj, hogy ilyen rohadt oldalazós hullámokat akarunk kereskedni és ez nem mindenkinek megy. Lenthor tudja csinálni, nekünk kaszinó.
Kontraindikátornak nagyjából ez a véleménye, lásd a BUX fórumon.
Valahogy én is azt érzem benne, hogy sokan lefelé várják (én és arra vártam, várnám), de csak azért is az ellenkező irányba fogják vinni, éppen a napos alapján. De részemről ez tisztán megérzés most. Mindenesetre egyelőre átlépte a 13260-as longos határt.
Nem lehet, hogy naposan egy bazi nagy bázis építés megy és egyszer csak lesz egy nagyon nagy kilövés hogy vissza se néz?
Most megint a shortosok hátán akarják átvitetni a 13300-at. EUWAX bezuhant rendesen...
Na a céges laptopomról fel tudok tenni kép linkeket az Investinről, a sokkal jobb és nagyobb képernyő felbontású otthoni gépemről nem, mert arról csak a kép töredéke látszik, akármilyen felbontást állítok be.
A H1 csökkentő trendvonalról fordult le. Ilyen ziccert hagytam ki, ezzel is meg tudtak szívatni, pedig nem egyszer megnéztem előzőleg.
Kb. ott nyitottam az előbb shortokat, én is így gondoltam, hogy onnan megint lefordulhat.
Még most is nagyon jó helyen állunk és jöhet a "c"
shortot nyitottam 13.285-n és 13.286-n
-----------------------------------
szerinted?????