13.232-ig fel, majd folytatás le
13260 felett lezártam a legutóbb nyitott longokat. S
Szerinted innen most még mehet új csúcsra ezek után vagy esik anyjába (bocs)?
Záródtak a shortjaim 13267-nél, most 2 db-bal több longom van nyitva. Nyitottam még két longot, sajnos már csak megint 13290-ről (sajnos nem tettem be long nyitűási megbízást 13270-re, ahogy pedig szándékoztam, és most nagyon gyorsan töént az átlépése, pedig erre számítottam).
Az lenne a szívás, ha most fordítanák le, 13260 felettről, ahonnan elvileg long.
----------------------------------------------------
De a legfontosabb indikátor, hogy megvárták, amíg KB58 meglépi az ellenkezőjét.
Hogy letudjunk menni a "c"-re, ahhoz a H4 Stochasticot egy kicsit fel kellett hozni.
Órás gyertya, ha így marad, akkor fals felhúzás, amire írtam, hogy gyanús a gyors felhúzás.
Még most is nagyon jó helyen állunk és jöhet a "c"
shortot nyitottam 13.285-n és 13.286-n
Lenthor, Kontra feltett egy fordított fülsecsészés H1 chartot a BUX fórumra. Megnéznéd, hogy mi a véleményed róla?
A DAX átlépte a nyakvonalát. A célár a 13360 lehet.
Záródtak a shortjaim 13267-nél, most 2 db-bal több longom van nyitva. Nyitottam még két longot, sajnos már csak megint 13290-ről (sajnos nem tettem be long nyitűási megbízást 13270-re, ahogy pedig szándékoztam, és most nagyon gyorsan töént az átlépése, pedig erre számítottam).
Az lenne a szívás, ha most fordítanák le, 13260 felettről, ahonnan elvileg long.
a hirtelen felhúzás nekem mindig gyanús, ellenkező irány szokott bejönni.
Nem lehet, hogy egy 4. hullámmal szenved jelenleg. A 3. hullámok szoktak gappel nyitni, úgy tudom. Lenne egy felszúrás, vagy egy pici fel és lefelé? 5 percesen akár kivehető is.
Pontosan ezért figyelem és pontosan ellenkezőleg lépnek. Most a kicsik erősen short irányba hajlanak.
Megjelent az MA Cross lefelé az M1 charton. Talán mégis lefelé lesz és jó lesz a shortod 13250-ről?
EUWAX padlón
------------------------
már írtam, hogy az EUWAX csak a kis befektetők hangulatát jelzi.
A nagyok ezzel ellentétesen lépnek és nekik több mozgatható tőkéjük van.